Giris Sayfan Yap
Favori Sayfan Yap
Tavsiye Et
   
Canli Tv Izle Kullanici Hesaplari Müzik Video Klip Sevgi Ask Eğlence msn Messenger Şifalı Bitkiler, Bitki Dünyası Ramazan Özel 1000 lerce Fıkra { Video } { Game-Oyun } Iletisim
Sevgi-Ak
Astroloji
* Burlar
(Gnlk Bur Fal)
Rya Tabirleri
Ak & Sevgi Yazlar

Aþkýnýzý Dile Getirin


Bakýþlar: Çiftlerin çoðunun yaptýðý gibi, siz de aranýzda gizli bir þifreniz vardýr mutlaka. Bir partideyken dýþarý çýkmak istediðiniz zaman bunu kelimelerle söylemeniz gerekmez, bir bakýþ yeter veya sevgilinizin herhangi bir hareketini beðenmediðinizde, bunu açýk açýk söylemeden sadece, bir dokunuþla bunu anlatabilirsiniz. Bu tür hareketler son derece kiþisel ve özeldir; yalnýz arkadaþlarýnýzýn kýskanç bakýþlarýndan sizi korur. Yapýlan bir araþtýrmaya göre, birbirini tanýmayan insanlar bile, belli bir zaman göz kontaðý kurduktan sonra, birbirlerine daha sýcak bakmaya baþlarlar, aralarýnda bazý baðlar kurulur. Bir yemek sýrasýnda veya çok samimi anlarýnýzda sevgilinizin gözlerinin içine bakmak sevginizi anlatmanýn en iyi yollarýndan biridir.

Þýmartma: Erkeðinizin çamaþýrlarýný ütülemek veya sevdiði yemeði piþirmek bir aþk göstergesi olabilir, ama sizin istediðiniz türde deðil. Bir erkek onun oðlunuz deðil, sevgiliniz olarak hissetmesini saðlayabildiðiniz zaman daha mutlu olur. Erkeðinizi þýmartmanýn yollarýný iyi seçin. Ýkinize bir köpüklü banyo hazýrlayarak içine dalabilirsiniz veya yanýna uzanarak çok sevdiði bir þekilde kulak memesiyle oynayabilirsiniz. Bunlar duygularýnýzý anlatabilen seksi hareketler.

Seks: Herkesin bildiði gibi, romantik bir iliþkinin yolunda ilerlemesi için seks kaçýnýlmazdýr. Seks sýrasýnda bazý þaþýrtýcý davranýþlar duygularýn ifadesinde de kullanýlabilir. Bir erkekle yeterli bir süredir beraber olduðunuzda, rutine getirmek yerine, seks yaþamýnýza yaratýcý alternatifler getirerek duygularýnýzý pekala anlatabilirsiniz. Yenilikler beyindeki dopamin denilen ve romantizmle iliþkide olan bir maddenin salgýlanmasýna neden olur. Yani, yeni bir seks temposu yaratmak, onu çarpýcý bir iç çamaþýrý koleksiyonuyla þaþýrtmak aþkýnýzý anlatmanýn yollarýndan bir kaçýdýr. Duygularýnýzý o kadar iyi anlayacak ki inanýn buna, siz de þaþýracaksýnýz.

Bu yaz 16412 kez okundu.

 | nceki Fkra
ask-sevgi | Sonraki Fkra
Yazy Yazdr
    BlueSash.NET 2001-2007