Giris Sayfan Yap
Favori Sayfan Yap
Tavsiye Et
   
Canli Tv Izle Kullanici Hesaplari Müzik Video Klip Sevgi Ask Eğlence msn Messenger Şifalı Bitkiler, Bitki Dünyası Ramazan Özel 1000 lerce Fıkra { Video } { Game-Oyun } Iletisim
Sevgi-Aþk
Astroloji
* Burçlar
(Günlük Burç Falý)
Rüya Tabirleri
 
  Rüya Tabirleri Sözlüðü
A - B - C - Ç - D - E - F - G - H - I - Ý - J - K - L - M - N - O - Ö - P - R - S - Þ - T - U - Ü - V - Y - Z
Rüya Tabirleri
Rüya Tabiri Ara
 

Aðaç
Aðacýn tabiri, o aðacýn cinsine, mahiyetine, faydalý ya da faydasýz olma gibi özelliklerine göre yapýlýr Her mevsim yeþil kalan, yapraklarý dökülmeyen aðaçlarý görmek dinde sebat etmeye, zenginliðe, uzun ömre ve rýzkýn devamýna delalet eder. Yapraðýný ddöken aðaçlarý görmek -aðacýn cinsine göre- sevinç ya da üzüntüye; fakirlik ya da zenginliðe delalet eder. Tanýnmayan aðaç endiþe ve þiddetle tabir edilir. Meyveli aðaç Müslüman için salih amele, kafir için hidayet bulmaya; meyvesiz aðaç müslüman için amelsiz ilme, kendisinden fayda hasýl olmayacak kimseye, Bir aðacýn altýnda gölgelenmek,yaðmurdan dolayý aðacýn altýna gelmek ya da korku dolayýsiyle bir aðaç altýna sýðýnmak varlýklý ve iktidar sahibi bir kimsenin himayesine girmeye, rýzka delalet eder. Aðaç dikmek bir eve damat olmakla þeref bulmaya, Aðaç üzerinde yatmak çok çocuða, Kendini aðaç üzerinde görmek çekindiði þeyden korunmaya, Aðaç kesmek iyi deðildir. Aðacýn kurumasý hastanýn ya da kaybolmuþ birinin vefatýna, Kuru aðaç rýzýk ve hidayettir. Birtakým insanlarla bir aðaç altýnda bulunmak kiþinin kitap ve sünnete uyduðuna, Derelerin, vadilerin ve daðlarýn aðaçlarý umulmadýk yerden rýzýklanmaya, Bir aðaçta, o aðaca ait olmayan meyve görmek kocasýndan baþka bir erkekten hamile kalan bir kadýna, Bir aðaçtan, o aðacýn meyvesi olmayan meyveleri toplamak haram mala, Aðaç üzerine çýkmak, bir kimseyi bir þeyden men etmeye, Aðaçtan inmek bir adamdan ayrýlmaya, Aðaçtan düþerek bir yerini kýrmak, bir iþten dolayý zarar görmeye, Aðaçtan düþerek ölmek

Rüyada meyva aðacý görmek, isteklerin gerçekleþeceðini ve maddi kazancý belirtir. Yapraksýz ve kuru bir aðaç görmek, isteklerin gerçekleþmiyeceðini belirtir. Çok yapraklý aðaç ise saðlýk ve mutluluk belirtir.

Rüyada meyve aðacý görmek, isteklerin olacaðýna ve maddi kazanca iþarettir. Yapraksýz ve kuru bir aðaç fakýrlýk; çok yapraklý aðaç ise saðlýk ve mutluluðu belirtir. Aðaç dalý kýsa bir süre için sorunlarýn çözüleceðine, fakat tekrar baþlayacaðýna iþarettir.

Canlý, yeþil ve ulu bir aðacýn altýnda durmak daima korunacaðýna ve talihli olacaðýna iþarettir. Aðaç kesmek ise yanlýþ yola sapmak olarak yorumlanýr.

Rüyada agaç bir çanak görmek, iyi huylu ve elinden is gelir bir yardimci veya hizmetçi ile yorumlanir.

Genelde aðaç rüyalarý çok iyi sayýlýr. Yalnýz yapraklarýn yeþil, canlý, ulu vb olmalarý yorumu deðiþtirir.

Genelde aðaç rüyalarý çok iyi sayýlýr. Yalnýz yapraklarýn yeþil, canlý, ulu vb olmalarý yorumu deðiþtirir.
    BlueSash.NET© 2001-2007