Giris Sayfan Yap
Favori Sayfan Yap
Tavsiye Et
   
Canli Tv Izle Kullanici Hesaplari Müzik Video Klip Sevgi Ask Eğlence msn Messenger Şifalı Bitkiler, Bitki Dünyası Ramazan Özel 1000 lerce Fıkra { Video } { Game-Oyun } Iletisim
Sevgi-Aþk
Astroloji
* Burçlar
(Günlük Burç Falý)
Rüya Tabirleri
 
  Rüya Tabirleri Sözlüðü
A - B - C - Ç - D - E - F - G - H - I - Ý - J - K - L - M - N - O - Ö - P - R - S - Þ - T - U - Ü - V - Y - Z
Rüya Tabirleri
Rüya Tabiri Ara
 

Ceviz
Güçlük ve zahmetle kazanýlmýþ olan malýn semeresine; Ceviz aðacý görmek huysuz ve asabi bir kimseye, Bu aðaca çýkmak böyle biriyle dost olmaya, Ceviz aðacýnýn yapraklarý böyle bir adamdan mal elde etmeye delalet eder. (Ayrýca Bakýnýz; Çerez.)

Rüyada ceviz yemek maddi kazanç belirtisidir. Ceviz toplamak mutlu bir aile yaþantýsýna iþaret eder.

Rüyada ceviz yemek para kazanmak demektir. Ceviz toplamak aile yaþantýnýzýn mutlu olmasýnýn belirtisidir. Çürük ceviz birisinin sizi kandýrýlacaðýný belirtir. Ceviz aðacý: kötü ve açgözlü bir adamla karþýlaþacaðýnýza yorulur. Ceviz aðacýndan düþmek ise baþýnýz belaya girecek ancak kurtulacaksýnýz anlamýna gelir.Ceviz koparmak mecburi bir seyahat nedeniyle sevdikleriniz ayrý kalacaðýnýz anlamýndadýr. Kurumuþ ceviz aðacý para durumunuzun bozulacaðýný iþaret eder. Ceviz aðacý yýkýlýrsa yakýnlardan boyu uzun birisinin ölümünü haber verir.

Rüyada ceviz aðacýnýn meyvelerini koparan kimsenin saðlýk sorunlarý hallolur. Aðaçtan ceviz koparmak, para almak anlamýna da gelir.

Rüyada ceviz görmek zorlukla edinilen mal ve esya delalet eder. Rüyada elinde cevizler olup bunlarla hisirti çikardigini görmek düsmanliga; cevizin çürük çiktigini görmek, haram mala; kendisinin bir çok cevizi oldugunu görmek, bir kisi ile davali olacagina delalet eder. Rüyada bir agaçtan ceviz topladigini görmek, bir mirasa konacagina isarettir. Bir baska rivayete görede: Rüyada ceviz, maldir. Cevizlerin birbirlerine sürtülmesinden dolayi isitilen ses. düsmanlik ve siddettir. Rüyada görülen ceviz agaci, cimri, ugursuz, artan mala sahip bir kimsedir. Ceviz agaci üzerinde oldugunu gören kimse, yukarida vasfolundugu gibi kaba bir kimseye güvenir. Eger agaçtan indigini görse, güvendigi o kimse ile aralarinda olan isi tamamlanmaz. Ceviz agacindan düsüp öldügünü gören kimse, öldürülür, ölmez ise kurtulur. Agaçtan düsüp el veya ayaginin kinidigini gören bir belaya girer, fakat sonra bundan kurtulur. Ceviz agacini kökünden çikardigini gören, bir insani öldürür. Ceviz, güçlük ve zahmetle kazanilan bir malin meyvesidir. Bir bostanda ceviz toplayip biriktirdigini gören kimseye bir kadin tarafindan mal gelir. Eger gördügü cevizin kabugu soyulmussa, kendisine kifayet edecek derecede riziklanir. Cevizin kabugunu yedigini gören kimse cimri bir adami çekistirir. Cevizle oynadigini gören kimse haram mal kazanmakla mesgul olur. Ceviz, salih kimseler, kardeslerle, bedenin sihhati ve uzun yolculukla da tabir edilir. Rüyayi gören kadin ise, uzun ömürlü olmasina isarettir. Kinimis ceviz, zahmet ve mesakkatsiz elde edilen maldir. Hindistan cevizi, kahin ve falci sözüne isarettir. Hindistan cevizinden yedigini görenin sözü tasdik edilir. Hindistan cevizi iltihap ve yaniga da isarettir.

Rüyada ceviz görmek; gömülü bir servete, ceviz aðacý; kötü bir adama, ceviz yemek; önemli bir hastalýða tutulmaya, ceviz toplamak; yanlýþ bir hareketinizle birilerinin kavgasýna sebep olacaðýnýza, ceviz aðacýnýn kuruduðunu görmek; sýkýntýya düþmeye iþarettir.
    BlueSash.NET© 2001-2007