Giris Sayfan Yap
Favori Sayfan Yap
Tavsiye Et
   
Canli Tv Izle Kullanici Hesaplari Müzik Video Klip Sevgi Ask Eğlence msn Messenger Şifalı Bitkiler, Bitki Dünyası Ramazan Özel 1000 lerce Fıkra { Video } { Game-Oyun } Iletisim
Sevgi-Ak
Astroloji
* Burlar
(Gnlk Bur Fal)
Rya Tabirleri
 
  Rya Tabirleri Szl
A - B - C - - D - E - F - G - H - I - - J - K - L - M - N - O - - P - R - S - - T - U - - V - Y - Z
Rya Tabirleri
Rya Tabiri Ara
 

Canavar
Bakýnýz; Kurt.

Ýyi haber ve geliþmelere iþarettir.

yeni olay ve haberlere, duygularýnýzla yaklaþtýðýnýza yorumlanýr. Olaylar karþýsýnda duygusal davranmamalý içgüdülerinizle hareket etmemelisiniz daha mantýklý olmalýsýnýz demektir.

Duygularýnýz ve içgüdülerinizin sizi kontrol etmesine izin vermeyip, daha mantýklý davranmaya çalýþmanýz gerektiðine dikkat çeker.

Rüyada canavar, iyi niyetli ve türlü olanaklarý olan bir yabancý olarak yorumlanýr. ama korku veren, kabus þeklinde bir rüya ise yaþamla ilgili kuruntu ve korkudur.

Rüyada canavar görmek zorlukla yorumla-nir. Rüyasinda bir canavarin pençesinde oldugunu görmek, düsmanlarinin çok olduguna ve kendisini her yönüyle sikistirdiklarina isarettir. Bir canavarin kendisini kovaladigini fakat ona yetise-medigini ve kaçip kurtuldugunu gören düsman serrinden kurtu-lur. Bir canavarla arkadas oldugunu ve kendisine bir zarari do-kunmadigini görmek zor bir isinin kolaylikla basarilacagina delil-dir. Abdulgani Nablusî'ye göre; rüyada canavar görmek, hayirli degildir. Rüyanizda bir canavarin üzerinize saldirarak sizi parçaladigini görmeniz, çok kuvvetli düsmanlariniz olduguna ve her firsatta sizden kurtulmak için dis bilediklerine delalet eder. Bir baska rivayete görede: Rüyada canavar görmek zorlukla karsilasilacaga isarettir. Rüyasinda bir canavarin pencesinde oldugunu görmek, düsmanlarinin çok olduguna ve kendisini her yönüyle sikistirdiklarina isarettir. Bir canavarin kendisini kovaladigini fakat ona yetisemedigini ve kaçip kurtuldugunu gören düsman serrinden kurtulur.

Duygularýnýzla hareket ettiðinizin iþaretidir. Duygularýnýzýn ve içgüdülerinizin sizi yönetmesine izin vermeyip, daha mantýklý davranmaya çalýþýn.

Duygularýnýzla hareket ettiðinizin iþaretidir. Duygularýnýzýn ve içgüdülerinizin sizi yönetmesine izin vermeyip, daha mantýklý davranmaya çalýþýn.
    BlueSash.NET 2001-2007