Giris Sayfan Yap
Favori Sayfan Yap
Tavsiye Et
   
Canli Tv Izle Kullanici Hesaplari Müzik Video Klip Sevgi Ask Eğlence msn Messenger Şifalı Bitkiler, Bitki Dünyası Ramazan Özel 1000 lerce Fıkra { Video } { Game-Oyun } Iletisim
Sevgi-Aþk
Astroloji
* Burçlar
(Günlük Burç Falý)
Rüya Tabirleri
 
  Rüya Tabirleri Sözlüðü
A - B - C - Ç - D - E - F - G - H - I - Ý - J - K - L - M - N - O - Ö - P - R - S - Þ - T - U - Ü - V - Y - Z
Rüya Tabirleri
Rüya Tabiri Ara
 

Cam
Geçici üzüntü ve kederlere, kadýn ve çocuða, araþtýrmacýlarýn laboratuar aletlerine, Camdan mamül eþya bazen insan gönlüne ve hassas yaratýlýþlý kimseye, Cam karþýlýðýnda deðerli zinet eþyasý almak ahireti dünyaya tercih etmeye delalet eder. ( Ayrýca Bakkýnýz; Pencere, Þiþe.)

Rüyada kýrýk bir cam görmek ufak tefek sýkýntýlara, camý kendisinin kýrmasý ise hayatýnda bir dönüm noktasýna geldiðine iþarettir.

Rüyada kýrýk bir cam görmek önemli olmayan sorunlara iþarettir. Camý kendisinin kýrmasý hayatýnda çok önemli bir dönemeçte olduðuna haber verir. Cam parçasýndan bakmak, büyük düþ kýrýklýðýna ve iþ yaþamýnda baþarýsýzlýða yorumlanýr. Cam satmak yaþamda tutturulan düzenin bozulmasýyla sýkýntýlý günler yaþamaya iþarettir. Kýrýk cam eþlerden birinin ölümüne; cam temizlemek hem aile hem de iþ yaþamýnýn düzene girmesi demektir.

Bir cam parçasýndan bakmak, büyük hayal kýrýklýklarýna iþarettir. Cam veya bir ayna kýrmak uðursuzluðun habercisidir.

Temiz ve berrak ise yaklaþan huzurlu günleri iþaret eder. Renklerine göre de yorumlanýr.

Rüyada cam görmek aydinliga isarettir. Rüyasinda bir pencere önünde oldugunu ve camdan disari baktigini görmek bir yolculuga veya bir yazliga gitmek istedigine ; pencerede camin olmadigini veya kirik oldugunu görmek, mahkemede bir davasi ol-duguna ve bu davanin aleyhine sonuçlanacagina; kirik bir camin parçalarini yerden topladigini görmek, halka yarar bir is için onlara yardim edecegine isarettir. Cam ayni zamanda, asli olmayan seylere de yorumlanir. Rüyanizda pencerenize cam taktiginizi görmek, asli olmayan bir haber alarak sasiracaginiza delalet eder. Pencerenizin cami kirilarak parçalarinin etrafa dagildigini görmek, isittiginiz bir yalan sözün sonradan asli olmadigini ve olayin dedikodudan ibaret oldugunu ögreneceginize isarettir. Bir baska rivayete görede: Rüyada görülen camin azi ve çogu, geçici bir üzüntüdür. Bir kimsenin, rüyada cam bir kap veya mahfaza içinde görmesi, üzüntüsünün kendisine kolay gelmesine isarettir. Rüyada cam gören kimsenin gizli ve kapali bir seyi varsa bu sey ortaya çikar. Fakat, yesil, kirmizi, san ve sedeften ve bunlara benzer seylerden yapilmis camlar, mal, evlad ve hanimdan olan süphelere, riya ve nifaka isarettir.

Cam parçasýndan bakmak, büyük hayal kýrýklýðýna ve iþ hayatýnda baþarýsýzlýða iþarettir.

Cam parçasýndan bakmak, büyük hayal kýrýklýðýna ve iþ hayatýnda baþarýsýzlýða iþarettir.
    BlueSash.NET© 2001-2007