Giris Sayfan Yap
Favori Sayfan Yap
Tavsiye Et
   
Canli Tv Izle Kullanici Hesaplari Müzik Video Klip Sevgi Ask Eğlence msn Messenger Şifalı Bitkiler, Bitki Dünyası Ramazan Özel 1000 lerce Fıkra { Video } { Game-Oyun } Iletisim
Sevgi-Aþk
Astroloji
* Burçlar
(Günlük Burç Falý)
Rüya Tabirleri
 
  Rüya Tabirleri Sözlüðü
A - B - C - Ç - D - E - F - G - H - I - Ý - J - K - L - M - N - O - Ö - P - R - S - Þ - T - U - Ü - V - Y - Z
Rüya Tabirleri
Rüya Tabiri Ara
 

Afet
Bir yerin afete maruz kalmasý, orada meydana gelecek sýkýntýlara, iþlerin bir süre akim kalmasýna delalet eder. ( Ayrýca Bakýnýz; Sel.)

Rüyada sel, salgin hastalik, yangin gibi bir felaketi görmek, dini ödevlerinizi yerine getirmediginiz için büyük bir günaha girdiginize isarettir. Bir baska rivayete görede: Rüyada bulundugu sehrin herhangi bir afete maruz kalacagini gören kimsenin, dini vazifesini hasseten namazini ihmal ederek günah isleyecegine isaret eder. Bu rüyayi gören insan tevbe etmeli ve dini vazifesini derhal yerine getirmelidir.

Rüyada sel, deprem, vb doðal afetler yaþamla ilgili çok büyük deðiþiklikler ve yenilikler olarak yorumlanýr. Her birinin anlamý farklýdýr. Kendi adlarý altýnda açýklanmýþtýr.

Rüyada Bulunduðunuz þehrin doðal afetlere maruz kaldýðýný görmek büyük günahlar iþleyerek hak yolundan ayrýlacaðýnýza, iþ hayatýnýzda yapacaðýnýz hatalar yüzünden maddi olarak kayýplara uðrayacaðýnýza iþarettir.
    BlueSash.NET© 2001-2007