Giris Sayfan Yap
Favori Sayfan Yap
Tavsiye Et
   
Canli Tv Izle Kullanici Hesaplari Müzik Video Klip Sevgi Ask Eğlence msn Messenger Şifalı Bitkiler, Bitki Dünyası Ramazan Özel 1000 lerce Fıkra { Video } { Game-Oyun } Iletisim
Sevgi-Aþk
Astroloji
* Burçlar
(Günlük Burç Falý)
Rüya Tabirleri
 
  Rüya Tabirleri Sözlüðü
A - B - C - Ç - D - E - F - G - H - I - Ý - J - K - L - M - N - O - Ö - P - R - S - Þ - T - U - Ü - V - Y - Z
Rüya Tabirleri
Rüya Tabiri Ara
 

Zil
Okul yahut herhangi bir iþletmede kullanýlan zil gaflette olan kimseyi din ve dünya iþlerinde uyarmaya, Oyun vs. için kullanýlan zil çirkin þöhrete, düþmanlýk ve münakaþaya, Oyun zili yahut bunu çalan kimseyi görmek dünyalýðý ile maðru, zevk ve sefa düþkkünü kimseye, Zil bazen erkek için evlenmeye, geçersiz nikaha yahut çetinlik ve zorluða, Kapýsý önünde zil çalýndýðýný görmek bir yere üst düzey bir yönetici olmaya, Zil çaldýðýný görmek dikkat çekici iþlere yahut taþkýn ve yersiz sevince delalet eder.

Rüyada kapý zili veya okul zili gibi zil sesi duymak iyi bir iþarettir. Genç bir erkek için daha yüksek bir mevkie terfi edeceðine; tecrübeli yaþtaysa halinden daha iyi bir deðiþikliðe; bekar bir kýz için mutlu bir evlenmeye; evliyse geleceði parlak bir oðlan çocuðunun olmasýna iþarettir.

Rüyada zil sesi duymak güzel olaylara yorumlanýr. Genç bir erkek için yüksek makamlara yükseleceðine iþaret eder. Orta yaþlý kimse için bu rüya yaþamýnda iyi deðiþiklikler yapmaya yorumlanýr. Bekar bir kýz için mutlu olacaðý bir evliliðe iþaret eder. Eðer rüyayý gören evliyse geleceði oðlan çocuðunun doðumuna yorumlanýr.

Kötülük düþünmeyen ama çok konuþan ve pek zeki olmayan birini iþaret eder.

Ibn-i Sirin'e göre; zil çalmak fena ve mekruh habere, batil olan söze, yalan söze delalet eder. Rüyasinda zil çaldigini gören kisi fena söz söyler ve kötü bir is yapar. Baska bir çalginin yaninda zil de çalindigini görmek, o yer insanlari için gam ve musibete isarettir. Bir zili kirdigini veya elinden attigini gören yalan söyler, tövbe eder. Bir baska rivayete görede: Rüyada görülen def zilleri, rüya sahibinin karsilasacagi kimse Ue söhret, düsmanlik ve münakasadir. Bazi tabirciler zil, kibirli ve dünyaya meyleden bir adamdir, demislerdir.
    BlueSash.NET© 2001-2007