Giris Sayfan Yap
Favori Sayfan Yap
Tavsiye Et
   
Canli Tv Izle Kullanici Hesaplari Müzik Video Klip Sevgi Ask Eğlence msn Messenger Şifalı Bitkiler, Bitki Dünyası Ramazan Özel 1000 lerce Fıkra { Video } { Game-Oyun } Iletisim
Sevgi-Aþk
Astroloji
* Burçlar
(Günlük Burç Falý)
Rüya Tabirleri
 
  Rüya Tabirleri Sözlüðü
A - B - C - Ç - D - E - F - G - H - I - Ý - J - K - L - M - N - O - Ö - P - R - S - Þ - T - U - Ü - V - Y - Z
Rüya Tabirleri
Rüya Tabiri Ara
 

Zembil
Hasýrdan örülerek yapýlmýþ kulplu torlayý (zembili) görmek eþ ve çocuklarý için arzu ettikleri þeyleri hazýrlayan kimseye; Zembil bazen evin hanýmýna, çocuða, hizmetçiye, dürüst ve güvenilir hamala; Tekke vb. yerlerde görülen zembil, oranýn hizmetçisine ve vakfedilmiy yere delalet eder.

Rüyada zembil görmek, bolluk ve berekete erisilecegine yorumlanir. Kirmani'ye göre, rüyada zembil görmek kadin, bir rivayete göre hizmetçi ile ve bir baska rivayete göre de mal ve nimet, uzun ömür, hayir ve bereket, miras ve din kuvveti ile ve bazilarinin söylediklerine göre erkek hizmetçi ile tabir edilir. Bir baska rivayete görede: Rüyada zembil görmek, aile ve çocuklari için arzu ettikleri seyi hazirlayan ev sahibi bir kimsedir. Bazen de, zembil görmek, zevceye, hizmetçiye veya çocuga isarettir. Zembil, dogru ve itimat edilen hamala da isarettir.
    BlueSash.NET© 2001-2007