Giris Sayfan Yap
Favori Sayfan Yap
Tavsiye Et
   
Canli Tv Izle Kullanici Hesaplari Müzik Video Klip Sevgi Ask Eğlence msn Messenger Şifalı Bitkiler, Bitki Dünyası Ramazan Özel 1000 lerce Fıkra { Video } { Game-Oyun } Iletisim
Sevgi-Ak
Astroloji
* Burlar
(Gnlk Bur Fal)
Rya Tabirleri
 
  Rya Tabirleri Szl
A - B - C - - D - E - F - G - H - I - - J - K - L - M - N - O - - P - R - S - - T - U - - V - Y - Z
Rya Tabirleri
Rya Tabiri Ara
 

Zehir
Zehir ve onu içmek mala, Ýçtiði zehirden vücud þiþerse mal ve dünyalða, þiþmez ise üzüntü ve kedere, Öldürücü zehir - þiþlik meydana gelmez ise- ölüme, Birine zehir içirmek, onun hanýmý ile zina yapma arzusuna, Zehir içmek ömrün uzun olmasýna delalet edeer. ( Ayrýca Bakýnýz; Panzehir.)

Rüyada herhangi bir zehir içerek öldüðünü hissetmesi, onun hayatýnda hoþa gitmeyen bir deðiþiklik olacaðýna; zehirlenmekten kurtulmuþsa hayatýnýn rahat ve huzur içinde geçeceðine; birisi baþkasýný zehirlediðini görürse, bir zorluk altýnda kalacaðý ve bundan sonra kurtulacaðýna iþarettir.

Rüyasýnda zehir içerek öldüðünü gören kimse yaþamýnda güzel gitmeyen olayla olacak anlamýndadýr. Rüyada zehirlenmekten kurtulmak yaþamýnýn bundan sonra ferahlýk ve bolluk içinde olacaðýna yorumlanýr. Rüyada baþkasýný zehirlemek bir sýkýntý yaþayacaðýný ancak bu sýkýntýlarýn zamanla bu sýkýntýdan kurtulacaðýna yorumlanýr. Etrafýnýzda olan olaylar moralinizin bozulmasýna neden olacak demektir.

Çevrenizdeki bazý olumsuz olaylar canýnýzýn sýkýlmasýna neden olacak.

Kiþinin eline hileli bir iþten para geçer. Birisini zehirlemek ise iyilik yapmaktýr.

Rüyada zehir görmek, mala isarettir. Bundan dolayi bir kimse rüyada kendisine zehir içirlldiginl ve vücudunda sis peyda oldugunu görse, meydana çikan sis miktarinca o kimseye mal gelir. Rüyada öldürücü zehir görmek, ölüme isarettir. Zehir, onu rüyada içen kimse için üzüntü ve kederdir. Rüyada zehir içtigini gören kimsenin ömrü uzun olur.

Çevrenizde birtakým olumsuz olaylar canýnýzýn sýkýlmasýna neden olacak.

Çevrenizde birtakým olumsuz olaylar canýnýzýn sýkýlmasýna neden olacak.
    BlueSash.NET 2001-2007