Giris Sayfan Yap
Favori Sayfan Yap
Tavsiye Et
   
Canli Tv Izle Kullanici Hesaplari Müzik Video Klip Sevgi Ask Eğlence msn Messenger Şifalı Bitkiler, Bitki Dünyası Ramazan Özel 1000 lerce Fıkra { Video } { Game-Oyun } Iletisim
Sevgi-Aþk
Astroloji
* Burçlar
(Günlük Burç Falý)
Rüya Tabirleri
 
  Rüya Tabirleri Sözlüðü
A - B - C - Ç - D - E - F - G - H - I - Ý - J - K - L - M - N - O - Ö - P - R - S - Þ - T - U - Ü - V - Y - Z
Rüya Tabirleri
Rüya Tabiri Ara
 

Zayýflýk
Zafýz olduðunu yahut zafiyet hissettiðini görmek kuvvet bulmaya, hayýrlý iþlere güç yerirebilmeye; Rüyada hissedilen zayýflýk, insanýn yaratýlýþ itibariyle karþý cinse olan zaafýna, evlenme arzusunun fazlalýðýna; Zayflýk bazen aþk ve üzüntüye, üzüntü ve kedere, madden acze düþmeye delalet eder.

Rüyada kendisinin kuvvetsiz ve zayif oldugunu görmek, is hayatinda veya ev içinde bir seyden korkusu olduguna ve çekindigine yorumlanir. Zayifliktan sikayet ederek doktora gittigini görmek ise, basarisizligindan dolayi üzüntü içinde bulunduguna isarettir. ZAYI: Rüyasinda bir seyi zayi ettigini görmek, uyanikken bir hayir isledigine, veya bir yeminini yerine getirmedigine isarettir. Abdulgani Nablusi'ye göre, rüyada kiymetli bir seyini zayi ettigini gören, kendisine layik olmayan bir kimse ile evlenir. Eger altin veya gümüs gibi kiymetli bir seyini zayi etmis ise kindar bir kimse olduguna delalet eder. Bir baska rivayete görede: Rüyada hissedilen zayiflik kuvvettir. Bazi tabirciler, rüyada vücudunun zayif oldugunu gören kimsenin dini zayif olur veya dininde üzerine farz olan seyi eda etmekte tenbellik eder, dediler. Bazilari da, rüyada hissedilen zayiflik sabirsizliga isarettir. Rüyada vücudunun zayif oldugunu gören kimseye, üzüntü ve keder isabet eder. Rüyada zayif olmak, fakirlik, makam ve rütbeden düsmege isarettir. Bazi tabirciler zayiflik, hastaliktir, bazilari da, açliktir dediler. Bazen de zayiflik, ask ve üzüntüye isarettir.
    BlueSash.NET© 2001-2007