Giris Sayfan Yap
Favori Sayfan Yap
Tavsiye Et
   
Canli Tv Izle Kullanici Hesaplari Müzik Video Klip Sevgi Ask Eğlence msn Messenger Şifalı Bitkiler, Bitki Dünyası Ramazan Özel 1000 lerce Fıkra { Video } { Game-Oyun } Iletisim
Sevgi-Aþk
Astroloji
* Burçlar
(Günlük Burç Falý)
Rüya Tabirleri
 
  Rüya Tabirleri Sözlüðü
A - B - C - Ç - D - E - F - G - H - I - Ý - J - K - L - M - N - O - Ö - P - R - S - Þ - T - U - Ü - V - Y - Z
Rüya Tabirleri
Rüya Tabiri Ara
 

Zarf
Zarf görmek maksadýn hasýl olmasýna, ince ve derin anlamlara, ilme yahut eþya konulan sandýðý delalet eder. ( Ayrýca Bakýnýz; Mektup.)

Rüyada kaðýt zarf görmek , önemli bir sýrrý öðrenmeye; içine her hangi bir kaðýt koymak üstünlük ve öncülük anlamýna gelir.

Rüyada kaðýt zarf görmek, gizli bir olayý ortaya çýkaracaðýnýza yorumlanýr. Zarfýn içine bir kaðýt koymak girdiðiniz bir toplulukta lider olacaðýnýzýn iþaretidir.

Kapalý zarf haberdir. Temiz bir zarfa kaðýt koymak ise paradýr. Ayrýca zarfýn rengine göre de yorum yapýlýr.

Rüyada mektup zarfi görmek, Önemli birisinin sizden saklandigina delalet eder. Kapali bir zarf sirra; açik zarf görmek ise bazi sirlarin açiklanacagina; üzeri yazili zarf görmek ise, sizi kiskanan kimselerin bulunduguna isarettir. Bir baska rivayete görede: Rüyada zarf görmek, maksada ulasmaya, bazen de esya konulan sandiga ve ilme isarettir.

Rüyada mektup zarfý görmek; sýrlarýnýzýn yakýnlarýnýz tarafýndan açýða çýkarýlacaðýna, mektubu zarfa koyduðunuzu görmek; önemli sevindirici haberler alacaðýnýza, bir zarftan mektup çýkartarak okuduðunuzu görmek; uzaktaki bir dostunuzun sizden mektup beklediðine iþarettir.
    BlueSash.NET© 2001-2007