Giris Sayfan Yap
Favori Sayfan Yap
Tavsiye Et
   
Canli Tv Izle Kullanici Hesaplari Müzik Video Klip Sevgi Ask Eğlence msn Messenger Şifalı Bitkiler, Bitki Dünyası Ramazan Özel 1000 lerce Fıkra { Video } { Game-Oyun } Iletisim
Sevgi-Aþk
Astroloji
* Burçlar
(Günlük Burç Falý)
Rüya Tabirleri
 
  Rüya Tabirleri Sözlüðü
A - B - C - Ç - D - E - F - G - H - I - Ý - J - K - L - M - N - O - Ö - P - R - S - Þ - T - U - Ü - V - Y - Z
Rüya Tabirleri
Rüya Tabiri Ara
 

Zambak
Rüyada zambak görmek iþlerinizin hýzla düzeleceðine iþarettir.

Rüyada zambak gören kimsenin iþleri iyi olacak, bol para kazanacak demektir. Beyaz zambaklar görmek huzur ve mutluluða eriþecek anlamýndadýr.

Kiþinin huzur ve mutluluða kavuþacaðýna iþarettir. Beyaz zambak ayný zamanda evlilik ve yuvada mutluluðu da iþaret eder.

Rüyada zambak çiçegi görüp koklamak, yaptirdiginiz veya yaptiracaginiz sigorta dolayisi ile hayatinizin garanti altina girecegine, islerinizdeki durgunlugun kalkacagina ve karinizin artacagina, mutlu ve rahat bir mevsim geçireceginize delalet eder. Bir baska rivayete görede: Rüyada zambak görmek, sevgi ve muhabbete, bekar için evlenmeye, hasta için sifa bulmaya isarettir.

Bir tarlada beyaz zambaklar gören insan, hakettiði huzur ve mutluluða kavuþur. Tek bir zambak alan bekar biri, evlenir. Zambaðýn solmasý, çürümesi, üzüntü ve kederle ilgilidir.

Rüyada genç bir kýzýn elinde zambak görmesi; çok yükselmesine ve zengin olmasýna, bahçeden zambak topladýðýný görmek; dostlarýnýzdan çok güzel haberler alacaðýnýza, birisinin size zambak buketi verdiðini görmek; birisi tarafýndan beðenildiðinize ve sevildiðinize iþarettir.
    BlueSash.NET© 2001-2007