Giris Sayfan Yap
Favori Sayfan Yap
Tavsiye Et
   
Canli Tv Izle Kullanici Hesaplari Müzik Video Klip Sevgi Ask Eğlence msn Messenger Şifalı Bitkiler, Bitki Dünyası Ramazan Özel 1000 lerce Fıkra { Video } { Game-Oyun } Iletisim
Sevgi-Ak
Astroloji
* Burlar
(Gnlk Bur Fal)
Rya Tabirleri
 
  Rya Tabirleri Szl
A - B - C - - D - E - F - G - H - I - - J - K - L - M - N - O - - P - R - S - - T - U - - V - Y - Z
Rya Tabirleri
Rya Tabiri Ara
 

Zalim
Ýnsanlara eziyet veren ve onlarýn acý çekmesinden zevk alan birini görmek karanlýk tabiatlý birine, gece karanlýðýna yahut kiþinin çekinmesi gereken kötülüklere, Kendi nefsine zulmettiðini görmek hayýr ve iyilik yapmakta gevþek davranmaya delalet eder. ZZulmettiði kimsenin kendine beddua ettiðini görmek Allah'ýn -c.c.- gazabýna, Kendisine zulmeden kiþiye beddua ettiðini görmek o kimseye galip gelmeye, Zalim bir yöneticinin halka adalet yaptýðýný görmek umum insanlar için hayra yahut bu rüyayý görenin kendi aile fertlerine karþý adil olmasýna, Zalim ve günahkar birinin adalet ettiðini görmesi tövbe etmesine delalet eder.

Ýyi arkadaþlarýnýzýn saðlýklarýyla ilgili haberlerin sizi mutlu edeceðine yorumlanýr.

Ýyi arkadaþlarýnýzýn saðlýklarýyla ilgili haberlerin sizi mutlu edeceðine yorumlanýr.

Rüyada zalim bir kimse görmek, evde esinin kendisinden bazi seyler istedigi için kizdigina ve agiz tartismasi yaptiklarina yorumlanir. Baska bir kimsenin rüyasinda kendisine zalimce davrandigini görmek, o kimse ile aralarinda bir anlasmazlik çikacagina isarettir.
    BlueSash.NET 2001-2007