Giris Sayfan Yap
Favori Sayfan Yap
Tavsiye Et
   
Canli Tv Izle Kullanici Hesaplari Müzik Video Klip Sevgi Ask Eğlence msn Messenger Şifalı Bitkiler, Bitki Dünyası Ramazan Özel 1000 lerce Fıkra { Video } { Game-Oyun } Iletisim
Sevgi-Aþk
Astroloji
* Burçlar
(Günlük Burç Falý)
Rüya Tabirleri
 
  Rüya Tabirleri Sözlüðü
A - B - C - Ç - D - E - F - G - H - I - Ý - J - K - L - M - N - O - Ö - P - R - S - Þ - T - U - Ü - V - Y - Z
Rüya Tabirleri
Rüya Tabiri Ara
 

Zabýta
Halkýn iþlerini ýslaha çalýþan kimseye, babaya, öðretmene, Temiz giyimli ve güleryüzlü ama aðýrlaþlý ve ciddi zabýta memuru görmek insanlarýn sýkýntýdan kurtulmasýna; kötü giyimli ve abus çehreli meymenetsiz zabýta memuru rüþvet va haram yiyen adi bir kiimseye, Beyediye memuru olduðunu görmek bela ve afete, tevekkül ve itimat ile bunlarý atlatarak ecir kazanmaya delalet eder.

Zabýta ile ilgili her türlü rüya basýnýzýn derde girebileceðine iþarettir.

Rüyada zabýta görmek baþýnýza bir sýkýntý gelecek demektir.

Rüyada zabita görmek, hangi sekilde olarsa olsun, basinizin bir hususta derde girecegine delalet eder. Bir baska rivayete görede: Rüyada zabita memurunu görmek, herkesin kurtulusa ermesine isarettir. Bazen bu rüya asçida, et ve yagda nefret edilecek ve sihhata zararli olacak hallerin vaki olmasina kötü ve yasaklanmis seyleri ifsa etmeye veya eksik ölçüp-tartmaya isarettir. Rüyada belediye memuru oldugunu gören kimseye, bir bel5 ve afet erisir. Ve bunun ecir, sevap ve mükafati da Allah (C.C.)'a aittir.

Rüyada zabýta memuru görmek; bir yakýnýnýzla aranýzýn açýlmasýna, çok büyük bir kavgaya, zabýtanýn size ceza yazdýðýný görmek; insanlara sýrrýnýzý açtýðýnýzdan dolayý çok büyük zararlara ve felakete uðrayacaðýnýza iþarettir.
    BlueSash.NET© 2001-2007