Giris Sayfan Yap
Favori Sayfan Yap
Tavsiye Et
   
Canli Tv Izle Kullanici Hesaplari Müzik Video Klip Sevgi Ask Eğlence msn Messenger Şifalı Bitkiler, Bitki Dünyası Ramazan Özel 1000 lerce Fıkra { Video } { Game-Oyun } Iletisim
Sevgi-Ak
Astroloji
* Burlar
(Gnlk Bur Fal)
Rya Tabirleri
 
  Rya Tabirleri Szl
A - B - C - - D - E - F - G - H - I - - J - K - L - M - N - O - - P - R - S - - T - U - - V - Y - Z
Rya Tabirleri
Rya Tabiri Ara
 

Uçurtma
Ýzzete, þerefe yüksek derecelere yahut arzu ettiði þeyden uzaklaþmaya; Uçurtma uçurmak boþ ve iðreti þeylerle uðraþmaya, sihir ve büðü yaptýrmaya delalet eder.

Rüyada uçurtma uçurmak; izzet ve þerefli mevkilere çýkmaya, kendisini bir uçurtmayla oynarken görmesi; o kiþinin boþ þeylerle uðraþtýðýna iþarettir.

Rüyada uçurtma, hiç beklemediðiniz bir zamanda, hiç beklemediðiniz yerden haberler alacaðýnýza yorumlanýr. Bir yerde duran uçurtmalar, henüz yola çýkmamýþ haber demektir. Uçurtma uçurmak çevresindeki insanlarý etkileyecek, itibar kazanacak anlamýndadýr. Uçurtmanýn yere düþtüðünü görmek yalan habere yorumlanýr.

Toplum içinde gereksiz yere kibirleneceðiniz anlamýna gelir. Baþarýlý olmadan hava atmanýz, düþman kazanmanýza neden olabilir.

Tez gelecek ilginç haberlerdir.

Rüyada uçurtma görmek, yüksek bir mevki sahibi olacagina delalet eder. Bir rivayete göre de isteklerinden uzaklasacagina isarettir. Rüyada uçurtma uçurdugunu gören, bos yere zaman harcar, çünkü uçurtma yalanci bir hevestir. Uçurtma bir rivayete göre de büyü yaptirmaya delalet eder. Rüyada uçurtmasinin ipinin koptugunu ve uçurtmanin bir evin damina kondugunu görmek, o ev halkina büyü yapilacagini gösterir. Bir baska rivayete görede: Rüyada uçurtma, izzet, seref ve yüksek bir dereceye almaya isarettir. Bazen de arzu ettigi seyden uzaklastirilmaya isarettir. Rüyada uçurtmayla oynadigini gören kimse, bos yere çalisir. Uçurtmayi havaya çikarmak yalan ve aldaticiliktan ibarettir. Uçurtma, sihir ve efsun yaptirmaya da isarettir. Rüyada evinin Uzerine uçurtma düstügünü görse, o kimsenin evine sihir yapilir.

Rüyada uçurtma, ilginç, deðiþik, akla gelmeyen haber olarak deðerlendirilir. Bir yerde duran uçurtmalar, henüz yola çýkmamýþ haberdir. Uçurtmayý uçurduðunu gören, çevresindekileri iyi etkileyecek þeyler anlatacaktýr. Yere düþen uçurtma asýlsýz haberdir.

Rüyada uçurtma uçurduðunuzu görmek; çok uzak bir yerden haber alacaðýnýza ve günlerinizi faydasýz iþlerle geçirmemeniz gerektiðine, bazý yorumculara göre ise; hile ile bir iþ yada mevki sahibi olacaðýnýza iþarettir.
    BlueSash.NET 2001-2007