Giris Sayfan Yap
Favori Sayfan Yap
Tavsiye Et
   
Canli Tv Izle Kullanici Hesaplari Müzik Video Klip Sevgi Ask EÄŸlence msn Messenger Åifalı Bitkiler, Bitki Dünyası Ramazan Özel 1000 lerce Fıkra { Video } { Game-Oyun } Iletisim
Sevgi-Aşk
Astroloji
* Burçlar
(Günlük Burç Falı)
Rüya Tabirleri
 
  Rüya Tabirleri Sözlüğü
A - B - C - Ç - D - E - F - G - H - I - İ - J - K - L - M - N - O - Ö - P - R - S - Ş - T - U - Ü - V - Y - Z
Rüya Tabirleri
Rüya Tabiri Ara
 

Tambur
Beyhude iþlerle uðraþan kimseye, batýl þeylere, keder ve üzüntüye; Tanbur bazen vaaz ve nasihate, tanbur çalmak refah ve izzete, güzel zamanlarý hatýrlamaya delalet eder.

Rüyada tambur görmek, boþ ve batýl þeylere, zinaya, zar ve satranç oyununa iþarettir.

Rüyada tambur görmek, boþ inançlarýnýz olduðuna yorumlanýr. Tambur çaldýðýný görmek sýkýntýlarýnýzýn her geçen gün büyüdüðüne iþaret eder.

Ãyi ve güzel haberdir. Bu haber karayolu ile gelir.

Rüyada tambur veya asik sazi görmek, yalan ve batil söze yahut güzel bir kadina isarettir. Büyüklerden birinin kendisine bir tambur verdigini gören, sikintidan feraha ulasir. Evinde tambur çaldigini gören, kedere, bir rivayete göre bela ve musibete ugrar. Tamburunun kirildigini gören, bela ve musibetten kurtulur. Bir hastanin tambur çaldigini görmesi onun ölecegine isarettir. Tambur sesini dinlemek, batil sözle, olmayacak vaatler duymaktir. Bir rivayete göre, beklenmeyen bir haberin duyulmasidir. Kendisi için baska birinin tambur çaldigini gören, birinin söyledigi yalani dinler ve ona inanir.
    BlueSash.NET© 2001-2007