Giris Sayfan Yap
Favori Sayfan Yap
Tavsiye Et
   
Canli Tv Izle Kullanici Hesaplari Müzik Video Klip Sevgi Ask Eğlence msn Messenger Şifalı Bitkiler, Bitki Dünyası Ramazan Özel 1000 lerce Fıkra { Video } { Game-Oyun } Iletisim
Sevgi-Aþk
Astroloji
* Burçlar
(Günlük Burç Falý)
Rüya Tabirleri
 
  Rüya Tabirleri Sözlüðü
A - B - C - Ç - D - E - F - G - H - I - Ý - J - K - L - M - N - O - Ö - P - R - S - Þ - T - U - Ü - V - Y - Z
Rüya Tabirleri
Rüya Tabiri Ara
 

Takunya
Yolculuða, ortaða, evin hanýmýna, dosta, dadýya, Takunya satýn aldýðýný fakat onunla yürüyemediðini görmek evlenmeye, yürümek ise evlenmeye, Takunya kayýþýnýn kopmasý yolculuðu iptal etmeye, Tek takunya ile yürümek eþ ve dosttan ayrýlmaya, Takunya takvayya, tövbe etmeye de delalet eder. (Ayrýca Bakýnýz; Takunyacý,Terlik.)

Rüyada takunya görmek, iþlerinizin aðýr bir tempoda ilerlediðine iþarettir.

Rüyada takunya görmek, iþlerinizin yavaþ yavaþ ilerlediðine yorumlanýr.

Rüyada görülen takunya, zevce, dadi, dost, ortak ve yolculuktur. Rüyada takunya satin aldigini ve onunla yürümedigini gören kimse, bir kadinla evlenir. Onlarla yürüyen kimse kara yoluyla uzak bir yere yolculuk ys Rüyada takunyalarinin kayisinin kirildigini gören kimse, yolculugu terkeder. Rüyada tek takunya île yürüdügünü gören kimse, kocasi veya ortagindan ayrilir. Rüyada takunyalanm çikardigini gören kimse, memur olur. Rüyada takunyalarim kaybettigini gören kimsenin, binegi çalinir. Rüyada takunyalarinin düstügünü gören kimsenin, haniminin tutumu zemmedilir. Müsterek takunyalar, kiz çocuguna isarettir. Takunyalar gümüsten olursa, saldirgan bir kadinla; agaçtan otursa, karistinci bir kadinla, tabir edilir.
    BlueSash.NET© 2001-2007