Giris Sayfan Yap
Favori Sayfan Yap
Tavsiye Et
   
Canli Tv Izle Kullanici Hesaplari Müzik Video Klip Sevgi Ask Eğlence msn Messenger Şifalı Bitkiler, Bitki Dünyası Ramazan Özel 1000 lerce Fıkra { Video } { Game-Oyun } Iletisim
Sevgi-Ak
Astroloji
* Burlar
(Gnlk Bur Fal)
Rya Tabirleri
 
  Rya Tabirleri Szl
A - B - C - - D - E - F - G - H - I - - J - K - L - M - N - O - - P - R - S - - T - U - - V - Y - Z
Rya Tabirleri
Rya Tabiri Ara
 

Taç
Ýlme ve Kur'an-ý Kerim'e, çocuða; Gümüþ taç erkek için asalet ve saltanata, þeref ve itibara; altýn taç malýnýn eksilmesine, mekruh iþlemeye, Altýn ve diðer güzel taçlar kadýn için evlenmeye, kocasý hasta olan kadýnýn tacýný çýkarmasý eþinin vefat etmesiine, Tacýný birinin düzeltmesi dinen salim olmaya, Tacýn düþmesi ve çýkarýlmasý üzüntü ve keder getirecek geliþmelere delalet eder.

Rüyada taç giydiðini görmek , çok yakýnda büyük bir murada kavuþacaðýna; baþkasýný taç takarken seyrederse, rakipleri arasýnda yüksek bir mevkiye geleceðine iþarettir.

Baþýna güzel bir taç taktýðýný gören bekar kadýn çok güzel bir evlilik yapar. Tacýn baþtan çýkarýlmasý yada düþmesi, ayrýlýk ve baþarýsýzlýktýr.Rüyada taç giymek, çok kýsa bir süre sonra büyük bir isteðinizi gerçekleþtireceksiniz demektir.; Baþkasýný taç giyerken seyretmek , düþmanlarýnýn karþýsýnda yüksek bir seviyeye yükseleceðine yorumlanýr. Rüyada taç evlilik, iþte baþarýlý olmak, kýsmet olarak kabul edilir.

Hayatýnýzda deðiþiklikler ve güzel yenilikler olacak. Rüyada taç taktýðýnýzý gördüyseniz, bu çok baþarýlý olacaðýnýz anlamýna gelir.

Evlilik, iþte baþarý, kýsmet yorumlanýr. mutluluktur.

Rüyada taç görmek veya giymek; geçimde çok sikinti çekeceginize, taci baskasinin giydigini görmek ise, isinizden ayrilacaginiza isarettir. Bir baska rivayete görede: Bu rüya, fazla mala, ilme ve çocuga isarettir. Rüyayi gören kadin ise evlenmesine, erkekler için taç, elinden gitmesine isarettir. Bir tüccar basindan tacin kaldirildigini ve indirildigini görse elinden mali gider. Eger taci basma makam sahibinin koydugunu görse, dininde hataya düser. Basindan tacinin alindigini gören melikin, mülkü elinden çikar. Rüyada taç, ilme ve Kurana isarettir. Çok kere rüyada taç giymek yeni bir çocuk veya sehre yahut da düsmani kahretmeye isarettir. Bir kadin basinda taç olugunu görse, seref ve saltanat sahibi yahut zengin bir kimseyle evlenmesine isarettir. Rüyayi gören kadin hamile ise bir erkek çocuk dogurur. Erkek, rüyasinda basinda taç oldugunu görse, vali tayin edilir. Bazen de erkegin basinda gördügü taç, zengin, neseli ve serefli bir kadinla evlenmesine isarettir. Mücevheratla süslenmis taç, sadece altin taçtan hayirlidir. Mücevheratla süslü altin tacin basinda oldugunu gören dul bir kadin, soylu, makam ve mal sahibi bir erkekle evlenir. Kocasi hasta olan bir kadinin basindaki tacinin kaçirildigini görmesl. kocasinin vefat edecegine isarettir.

Rüyada taç birleþme, evlilik, iþte baþarý, kýsmet olarak yorumlanýr. Baþýna güzel bir taç taktýðýný gören bekar kadýn herkesi kýskandýracak bir evlilik yapar. Tacýn baþtan çýkarýlmasý yada düþmesi, ayrýlýk ve baþarýsýzlýktýr.

Rüyada taç birleþme, evlilik, iþte baþarý, kýsmet olarak yorumlanýr. Baþýna güzel bir taç taktýðýný gören bekar kadýn herkesi kýskandýracak bir evlilik yapar. Tacýn baþtan çýkarýlmasý yada düþmesi, ayrýlýk ve baþarýsýzlýktýr.
    BlueSash.NET 2001-2007