Giris Sayfan Yap
Favori Sayfan Yap
Tavsiye Et
   
Canli Tv Izle Kullanici Hesaplari Müzik Video Klip Sevgi Ask Eğlence msn Messenger Şifalı Bitkiler, Bitki Dünyası Ramazan Özel 1000 lerce Fıkra { Video } { Game-Oyun } Iletisim
Sevgi-Aþk
Astroloji
* Burçlar
(Günlük Burç Falý)
Rüya Tabirleri
 
  Rüya Tabirleri Sözlüðü
A - B - C - Ç - D - E - F - G - H - I - Ý - J - K - L - M - N - O - Ö - P - R - S - Þ - T - U - Ü - V - Y - Z
Rüya Tabirleri
Rüya Tabiri Ara
 

Tabanca
Bakýnýz; Silah.

Rüyada tabanca kullandýðýný görmek iftira tehlikesine, satýn almak bir dedikoduya maruz kalmaya, temizlediðini görmekse yeni bir iþe delalettir. Rüyada tabanca ile belli bir hedefe ateþ etmek, ihtirasa; tabanca ile vurulmak, karþý cinsten birine kuvvetli bir þekilde aþýk olduðuna iþarettir.

Rüyada tabanca güçlü ve saygý duyulan biri olmak demektir. Elinde tabanca olan kimse, yaþamýnda yüksek makamlara yükselir. Rüyada tabanca kullanmak, bir iftiraya uðrayacaðýnýza yorumlanýr. Tabanca satýn almak, birilerinin sizin dedikodunuzu yapacaðýný belirtir. Tabanca temizlemek, bir iþe baþlayacaðýnýza yorumlanýr. Tabanca ile ateþ etmek, hýrslý ve birine iþarettir. Tabanca ile vurulmak, karþý cinsten birine kuvvetli bir þekilde aþýk olduðuna yorumlanýr.

Uðursuzluðun habercisidir. Eðer tabancayla ateþ ettiðinizi gördüyseniz, birtakým kararlar almadan önce çok iyi düþünmeniz gerektiðinin iþaretidir.

Güç, kuvvet, nufüz olarak yorumlanýr.

Rüyada tabanca görmek, fena söz, hüzün ve kederle yorumlanir. Rüyada elinde tabanca oldugunu fakat bununla ates etmedigini gören, kötü sözlerle herkesi kiracak mevkide iken, bunu yapmaktan çekinir. Elindeki tabanca ile birine ates ettigini gören, o kimseye iftirada bulunur. Bos tabanca ile birine nisan aldigini gören, iftira atarak herkesi korkutur. Tabancasinin bozuldugunu veya kirildigini görmek, iftira ederek halki korkutmak ister fakat bunu basaramaz. Bir baska rivayete görede: Rüyada tabanca görmek, düsmanla tabir edilir. Tabancasini atesligini görenin düsmani ile münakasa yapmasina isarettir. Rüyada belinde veya yaninda bir tabanca oldugunu görmek hiç ummadigi biri tarafindan bir zarara ugratilacagina; tabanca ile bir kimseye veya bir hedefe ates ettigini görmek, eger kursun hedefe degmisse, verdigi zararin büyük olduguna, kursun iska geçmis ise bu zarardan çok fazla etkilenmedigine delalet eder.

Rüyada tabanca görmek, güç, kuvvet, nüfuz olarak yorumlanýr. Elinde tabanca olan kimse, hayatta çok ilerler. Ateþ edende büyük baþarý saðlar.

Rüyada tabanca kullandýðýný görmek iftira tehlikesine, satýn almak bir dedikoduya maruz kalmaya, temizlediðini görmekse yeni bir ise delalettir. Rüyada tabanca ile belli bir hedefe ateþ etmek, ihtirasa; tabanca ile vurulmak, karþý cinsten birine kuvvetli bir þekilde aþýk olduðuna iþarettir.
    BlueSash.NET© 2001-2007