Giris Sayfan Yap
Favori Sayfan Yap
Tavsiye Et
   
Canli Tv Izle Kullanici Hesaplari Müzik Video Klip Sevgi Ask Eğlence msn Messenger Şifalı Bitkiler, Bitki Dünyası Ramazan Özel 1000 lerce Fıkra { Video } { Game-Oyun } Iletisim
Sevgi-Ak
Astroloji
* Burlar
(Gnlk Bur Fal)
Rya Tabirleri
 
  Rya Tabirleri Szl
A - B - C - - D - E - F - G - H - I - - J - K - L - M - N - O - - P - R - S - - T - U - - V - Y - Z
Rya Tabirleri
Rya Tabiri Ara
 

Tabak
Yemek ikram ettiði dost yakýna, - tabaðýn deðeri kadar- mala, þiddete ya da çekirgeye, Kadýn için tabak erkeklerden büyük bir kimseye, erkek için asil bir kadýna, Tabaðýn üzerine örtülen (kapak vb.) sýrlarý gizlemeye, Hastanýn evinden çýkan, içinde ne ollduðu bilinmeyen ve aðzý kapalý kab (tabak) onun vefatýna, Tabakçý, sýr saklayan kimseye delalet eder. (Ayrýca Bakýnýz; Çanak, Çömlek, Kab, Tencere, Tava.)

Rüyada boþ tabak, bir müddet için üzüntüye; dolu tabaksa, küçük olaylarla birbirini izleyen þansa iþarettir.

Rüyada tabak görmek iyi, güzel olaylar olacaðýna yorumlanýr. Rüyada temiz, saðlam ve boþ tabak alan kiþi çok para kazanacaðý yeni bir iþe atýlýr anlamýndadýr. Bir tabaða yiyecek koymak o kimsenin zengin olacaðýna iþaret eder.

Rüyada tabak tutmak, uður getirir. Rüya sahibi bir kadýn ise bu rüya yakýnda evleneceði anlamýna gelir. Kýrýk tabaklarsa, uðursuzluk getirir.

Yaklaþan iyi ve hayýrlý olaylara iþaret eder. Tabak boþ ise iyi bir kýsmettir. Dolu ise tabak bolluk, berekettir.

Rüyada tabak görmek, ferah ve sevinçli günler ile tabir olunur. Bir tabak gören, içinde bir sey varsa, ferah ve sevince erer. Tabak bulmak, almak muradinin olacagina. sevinecegine, zevke delalet eder. Kirmak ise kederle yorumlanir. Bir baska rivayete görede: Rüyada tabak görmek, çekirgeye, bazen de siddete isarettir.Kadin için tabak görmek erkeklerden büyük bir kimseye, erkek için de, asil bir kadina isarettir. Eger tabak mala isaret ederse, o malin degeri uyanikken o tabagin kiymeti kadardir. Rüyada bir hastanin evinden üstü kapali bir tabak çiksa ve içinde ne oldugu da bilinmese, o hasta ölür.

Rüyada tabak iyi, hayýrlý þeyler olarak yorumlanýr. Rüyada temiz, saðlam ve boþ tabak alan kimse iyi bir iþe girer. Ýþi varsa bir kýsmet alýr. Bir tabaða yiyecek koymak o kiþinin bolluk alacaðýný haber verir.

Rüyada tabak iyi, hayýrlý þeyler olarak yorumlanýr. Rüyada temiz, saðlam ve boþ tabak alan kimse iyi bir iþe girer. Ýþi varsa bir kýsmet alýr. Bir tabaða yiyecek koymak o kiþinin bolluk alacaðýný haber verir.
    BlueSash.NET 2001-2007