Giris Sayfan Yap
Favori Sayfan Yap
Tavsiye Et
   
Canli Tv Izle Kullanici Hesaplari Müzik Video Klip Sevgi Ask Eğlence msn Messenger Şifalı Bitkiler, Bitki Dünyası Ramazan Özel 1000 lerce Fıkra { Video } { Game-Oyun } Iletisim
Sevgi-Aþk
Astroloji
* Burçlar
(Günlük Burç Falý)
Rüya Tabirleri
 
  Rüya Tabirleri Sözlüðü
A - B - C - Ç - D - E - F - G - H - I - Ý - J - K - L - M - N - O - Ö - P - R - S - Þ - T - U - Ü - V - Y - Z
Rüya Tabirleri
Rüya Tabiri Ara
 

Adam
Bakýnýz; Erkek.

Rüyada tanýmadýðý bir adam ile konuþma, yeni ve iyi bir arkadaþlýðý, kavga etmek, ev içinde bir sýkýntýyý, öldürmek, eski bir düþmanlýðýn canlanmasý veya bir dedikodu yüzünden sýkýntýya düþmeyi belirtir. Adama yiyecek vermek, hafif bir saðlýk bozukluðuna, bir þey almak, ciddi bir hastalýða, iyilik etmek, yakýn çevrede bir sýkýntýya iþaret eder. Adama para vermek, cansýkýcý bir dedikoduyu, para almak, emeðinin karþýlýðý çok büyük bir para kazanýlacaðýný belirtir.

Rüyada daha önce tanýþmadýðý bir adam ile konuþma, yeni ve iyi bir arkadaþlýðý gösterir. Adamla kavga etmek, ev içinde bir sýkýntýyý; adam öldürmek, eski bir düþmanlýðýn canlanmasýný veya bir dedikodu yüzünden sýkýntýya düþmeyi belirtir. Adama yiyecek vermek, hafif bir saðlýk bozukluðuna, adamdan bir þey almak, ciddi bir hastalýða, birisine iyilik etmek, yakýn çevrede bir sýkýntýya iþaret eder. Adama para vermek, dedikoduyu, para almak, emeðinin karþýlýðý çok büyük miktarda para kazanýlacaðýný belirtir. Adama hakaret, size yöneltilen suçlamalardan kurtulmaya iþarettir.

Yakýþýklý bir adam görmek, mutlu bir hayatýnýz olacaðý anlamýna gelir. Çirkin veya bakýmsýz bir erkek, hayal kýrýklýðýna uðrayacaðýnýzýn iþaretidir.

Adam, boylu poslu ise destek, temiz pak giyinmiþ hoþ biri hayýrlý haber, üstü-baþý pis ise tatsýz dedikodu, cýlýz, solgun bir adam ise umudun boþa çýkmasýdýr.

Rüyada adam görmek, birçok sekilde yorumlanir. Yolda herhangi bir kimse ile tartistigini görmek, evinde esi ile arasinin açilacagina; bir taksi soförü ile agiz kavgasi yaptigini görmek, patronu veya is ortagi veya amiri ile anlasamadigina isarettir. Birlikte is yaptigi ortagina veya emrinde çalisan bir isçiye veya memursa masa arkadasina bir ikramda bulundugunu veya onlarla birlikte bir yemekhanede yemek yedigini gören, büyük bir nimete ulasir veya kazanci artar.

Yakýþýklý adam görmek, mutlu bir hayatýnýz olacaðý anlamýna gelir. Çirkin veya bakýmsýz bir erkek, hayal kýrýklýðýna uðrayacaðýnýz anlamýna gelir.

Yakýþýklý adam görmek, mutlu bir hayatýnýz olacaðý anlamýna gelir. Çirkin veya bakýmsýz bir erkek, hayal kýrýklýðýna uðrayacaðýnýz anlamýna gelir.
    BlueSash.NET© 2001-2007