Giris Sayfan Yap
Favori Sayfan Yap
Tavsiye Et
   
Canli Tv Izle Kullanici Hesaplari Müzik Video Klip Sevgi Ask Eğlence msn Messenger Şifalı Bitkiler, Bitki Dünyası Ramazan Özel 1000 lerce Fıkra { Video } { Game-Oyun } Iletisim
Sevgi-Aþk
Astroloji
* Burçlar
(Günlük Burç Falý)
Rüya Tabirleri
 
  Rüya Tabirleri Sözlüðü
A - B - C - Ç - D - E - F - G - H - I - Ý - J - K - L - M - N - O - Ö - P - R - S - Þ - T - U - Ü - V - Y - Z
Rüya Tabirleri
Rüya Tabiri Ara
 

Sümük
Çocuða, Birinin evine sümkürmek, o evden biriyle evlenmeye, Sümkürmek borç ödemeye, eþinin hamile kalmasýna, Zahmetle sümkürmek sýkýntýdan turtulmaya, Bir adamýn sümüðünü yýkamak, onun hanýmýna hile yapmaya ve bunu gizlemeye çalýþmaya, Kendi sümüðünü yemmek oðlunun malýný, baþkasýnýn sümüðünü yemek onun oðlunun malýný yemeye, Burundan akan þey hastalýk ve nezleye delalet eder.

Küçük bir rahatsýzlýðý iþaret eder.

Rüyada görülen sümük, çocuktur. Bundan dolayi eliyle yere sümkürdügünü gören kimsenin hanimi, ömrü uzun olan bir kiz dogurur. Bir kimse birisinin evine sümkürdügünü görse, o evden bir kadinla evlenir. Eger böyle bir durum olmazsa ev sahibinin hanimina hiyanetlik eder. Bazi tabirciler, sümkürdügünü gören kimse, birisine olan borcunu öder veya borcunun ödenmesinl ister veya kavmi onun hakkinda yaptigi bir isten dolayi mükafatlandirir, dediler. Birisinin yatagina sümkürdügünü gören kimse, onun hanimina hiyanet eder. Zahmetli bir sekilde sümküren kimse, üzüntü ve kederden kurtulur. Rüyada burnunda sümük oldugunu gön kimsenin, hanminin hamile olduguna isarettir. Rüyada sümügünün akdigim gören kimsenin, çokça evlati olur. Bir yere sümkürdügünü gören kimsenin, sümkürdügü yerin serefliligi miktarinca serefli olan bir kadinin bir erkek çocugu olur. Sag taratma sümkürdü ise, dogacak çocuk erkek, sol taratma sümkürdü ise, dogacak çocuk da kiz olur. Sümük ve su gibi burnundan akan seyler, hastalik veya nezledir. Sümük yemek, borca muhtaç olmaya veya süpheli seylere düsmeye isarettir.
    BlueSash.NET© 2001-2007