Giris Sayfan Yap
Favori Sayfan Yap
Tavsiye Et
   
Canli Tv Izle Kullanici Hesaplari Müzik Video Klip Sevgi Ask Eğlence msn Messenger Şifalı Bitkiler, Bitki Dünyası Ramazan Özel 1000 lerce Fıkra { Video } { Game-Oyun } Iletisim
Sevgi-Ak
Astroloji
* Burlar
(Gnlk Bur Fal)
Rya Tabirleri
 
  Rya Tabirleri Szl
A - B - C - - D - E - F - G - H - I - - J - K - L - M - N - O - - P - R - S - - T - U - - V - Y - Z
Rya Tabirleri
Rya Tabiri Ara
 

Sandýk
Kadýn yahut hizmetçiye, kiþinin evine, dükkanýna, bekarýn evlenmesine, yoksulun zengin olmasýna; Yolculuk sandýðý yolculuða yahut bir yere gönderilecek elçiye delalet eder.

Rüyada içi dolun sandýk görmek , bolluk ve zenginliðe; dolu bir sandýk satmak veya baþkasýna vermek, gizli iþler meydana çýkaracaðýna; baþkalarýnýn sandýðýný açmak, bekarlýða; boþ sandýk, kýymetsizliðe; demir sandýk, mevkide yükseliþe; tahta sandýk, evliliðe; kýrýk sandýk, iyi bir habere; denizde yüzen sandýk, büyük bir kýsmete; boyalý ve iþlemeli sandýk, çok iyi ve mutlu bir yaþantýya; kapaðý açýlmayan sandýk, kedere ve üzüntüye iþarettir.

Sandýk, nereden geldiði belli olmayan kýsmettir. Rüyayý gören bekarsa, kýsa zamanda evlenir. Rüyada türlü eþyayý sandýða yerleþtiren kendine ev alacaktýr.Rüyada içi dolu sandýk görmek, zenginliðe iþaret eder. Dolu bir sandýk satmak veya baþkasýna vermek, gizli olaylarý ortaya çýkaracaðýna yorumlanýr. baþkalarýna ait sandýðýný açmak, evlenemeyeceðinize yorumlanýr. Boþ sandýk kýymetsiz þeylerle ilgilendiðinize, iþaret eder. Kýrýk sandýk, yakýnda gelecek güzel bir habere iþarettir. Boyalý ve iþlemeli sandýk, çok güzel ve mutlu bir hayat yaþamaya iþarettir. Demir sandýk, yüksek makamlara yükselmeye iþarettir. Tahta sandýk, yakýnda bir evliliðe yorulur. Kapaðý kapalý sandýk, üzüntüye yorumlanýr.

Temiz, saðlam, tahta sandýk hayýrlý bir evliliktir. Açýk sandýk kýsmettir ve içindekilere göre yorumlanmalýdýr.

Rüyada sandik görmek ese, bir rivayete göre; büyük bir is adami olmaya delalet eder. Büyük bir demir sandik aldigini veya kendisine verildigini gören, evlenir. Tahta sandik demir sandiktan daha az olarak aynen tabir olunur. Sandiginin kirildigini veya kayboldugunu görenin esi vefat eder. Caferi Sadik'a (RA) göre; rüyada görülen sandik üç sekilde tabir olunur: Büyük makam, rütbe, güzel bir es. Bir baska rivayete görede: Rüyada görülen sandik, kadina isarettir. Sandik görmek, rüya sahibinin evine, hanimina ve dükkanina isarettir. Sandik görmek bekar kimse için evlenmeye, fakir içinde zenginlige isarettir. Yolculuk sandigi da sefere çikmaya veya bir yere gönderilecek elçiye isarettir.

Sandýk, nereden geldiði belli olmayan, aslý bilinmeyen herkesin ilgilendiði kýsmettir. Rüyayý gören bekarsa, kýsa zamanda evlenir. Rüyada türlü eþyayý sandýða yerleþtiren biri evini deðiþtirecektir. Ýçindeki eþyalar güzelse kendine ev alacaktýr.

Rüyada dolu sandýk görmek; bolluk ve zamanla gerçekleþecek bir zenginliðe, boþ sandýk görmek; fakirlik çekmeye, sandýðýn içindeki eþyayý bir baþkasýna vermek yada satmak; gizli iþlerinizin gözler önüne serileceðine, baþkasýna ait bir sandýðý açtýðýný görmek; ömür boyunca bekar kalmaya, sandýk içinde bir ölü sakladýðýnýzý görmek; yaptýðýnýz kötülüklerin karþýlýðýný fazlasýyla ödeyeceðinize iþarettir.
    BlueSash.NET 2001-2007