Giris Sayfan Yap
Favori Sayfan Yap
Tavsiye Et
   
Canli Tv Izle Kullanici Hesaplari Müzik Video Klip Sevgi Ask Eğlence msn Messenger Şifalı Bitkiler, Bitki Dünyası Ramazan Özel 1000 lerce Fıkra { Video } { Game-Oyun } Iletisim
Sevgi-Aþk
Astroloji
* Burçlar
(Günlük Burç Falý)
Rüya Tabirleri
 
  Rüya Tabirleri Sözlüðü
A - B - C - Ç - D - E - F - G - H - I - Ý - J - K - L - M - N - O - Ö - P - R - S - Þ - T - U - Ü - V - Y - Z
Rüya Tabirleri
Rüya Tabiri Ara
 

Sandalye
Rüyasýnda sandalye satýn alan veya rahat bir sandalyede oturan, mesleðinde baþarý elde edeceðine; evlenmemiþ bir kadýn için, mevki sahibi birisiyle evleneceðine; çalýþan bir kadýnsa, bu günkü durumundan daha iyi bir mevki elde edeceðini gösterir.

Rüyada sandalye satýn alan veya sandalyede oturan, iþinde ilerler,baþarýlý olur demektir. Bekar bir kadýn için, makam sahibi birisiyle evliliðe yorumlanýr. Çalýþan kadýn için bu günkü durumundan daha baþarýlý olur üst makamlara çýkar demektir. Bir kimsenin hareketsiz sandalyede oturduðunu gördüyseniz, yakýnda bu kimsenin ölüm haberini alacaksýnýz demektir.

Önemli bir görevi yerine getiremeyeceksiniz.

Temiz ve saðlam olmasý koþuluyla yeni iþ, evlilik ve kýsmettir.

Rüyada bir sandalye üzerinde oturdugunu, görmek, hayirdir. Yeni bir sandalye satin aldigini gören yeni bir hizmetçi alir. Ebu Sait El-Vaiz'e göre; bir sandalyede oturdugunu gören, halk arasinda sevilir ve onlara iyi hizmetlerde bulunur. Süslü ve yüksek bir sandalyede oturdugunu gören, büyük bir makarna geçer ve halk tarafindan sevilir. Bir baska rivayete görede: Rüyada sandalye görmek, makam ve rütbeye isarettir. Rüyada sandalye görmek, memuriyet, mansip ve makarna isarettir.

Önemli bir görevi yerine getiremeyeceksiniz. Bir kiþinin hareketsiz sandalyede oturduðunu gördüyseniz, yakýnda bu kiþinin ölüm haberini alacaksýnýz demektir.

Önemli bir görevi yerine getiremeyeceksiniz. Bir kiþinin hareketsiz sandalyede oturduðunu gördüyseniz, yakýnda bu kiþinin ölüm haberini alacaksýnýz demektir.
    BlueSash.NET© 2001-2007