Giris Sayfan Yap
Favori Sayfan Yap
Tavsiye Et
   
Canli Tv Izle Kullanici Hesaplari Müzik Video Klip Sevgi Ask Eğlence msn Messenger Şifalı Bitkiler, Bitki Dünyası Ramazan Özel 1000 lerce Fıkra { Video } { Game-Oyun } Iletisim
Sevgi-Ak
Astroloji
* Burlar
(Gnlk Bur Fal)
Rya Tabirleri
 
  Rya Tabirleri Szl
A - B - C - - D - E - F - G - H - I - - J - K - L - M - N - O - - P - R - S - - T - U - - V - Y - Z
Rya Tabirleri
Rya Tabiri Ara
 

Sandal
Bakýnýz; Kayýk, Terlik.

Genç bir erkeðin rüyasýnda kendisini sandalda görmesi, samimi bir arkadaþ sandýðý biri tarafýndan aldatýlacaðýna ve zor bir durumda kalacaðýna; daha büyük bir yaþta ise, para kaybý yüzünden daha basit bir hayat yaþamaya mecbur olacak demektir. Genç bir kadýn için, yeni ve samimi bir arkadaþ elde edeceðine; daha yaþlýlar için, kötü bir eve taþýnacaðýna iþarettir.

Rüyada genç bir erkeðin kendini sandalda görmesi, dostu sandýðý bir kiþi tarafýndan ihanete uðrayacaðýna ve çok zor durumda kalacaðýna yorumlanýr. Sandalla gezinmek, istediðiniz þeyleri elde edecek ve muradýnýza ereceksiniz demektir. Ýleri yaþta birisi için bu rüya büyük para kaybý nedeniyle daha basit bir yaþama mecbur olacak anlamýndadýr. Genç bir kadýn için, yeni ve güzel bir aþk yaþayacaðýna yorumlanýr.

Eðer sakin suda geziyorsanýz istediðinizi elde edecek, hedeflerinize ulaþacaksýnýz, dalgalý suda geziniyorsanýz, hayatýnýzda olumsuz geliþmeler olacak.

Rüyada bir deniz kenarinda sandalla gezinti yapmakta olugunuzu görmek, kisa bir yolculuk yapacaginizi gösterir. Bir baska rivayete görede: Rüyada sandal görmek, üzüntü, keder, sikinti, hastalik, darlik veya kitlik içinde bulunan kimse için kurtulustur.

Sandalla gezinmek, istediðiniz her þeyi elde edeceksiniz ve hedeflerinize ulaþacaksýnýz demektir.

Rüyada sandal görmek; sevdiðiniz bir arkadaþýnýzla birlikte bir gün geçireceðinize, sandalla gezmek; aile ortamýnda bir huzursuzluk yaþanacaðýna, sandalýn battýðýný görmek; size yapýlacak evlenme teklifini iyice düþünmeden cevap vermemeniz gerektiðine, bir kazaya uðramamak için dikkatli davranmanýz gerektiðine iþarettir.
    BlueSash.NET 2001-2007