Giris Sayfan Yap
Favori Sayfan Yap
Tavsiye Et
   
Canli Tv Izle Kullanici Hesaplari Müzik Video Klip Sevgi Ask Eğlence msn Messenger Şifalı Bitkiler, Bitki Dünyası Ramazan Özel 1000 lerce Fıkra { Video } { Game-Oyun } Iletisim
Sevgi-Aþk
Astroloji
* Burçlar
(Günlük Burç Falý)
Rüya Tabirleri
 
  Rüya Tabirleri Sözlüðü
A - B - C - Ç - D - E - F - G - H - I - Ý - J - K - L - M - N - O - Ö - P - R - S - Þ - T - U - Ü - V - Y - Z
Rüya Tabirleri
Rüya Tabiri Ara
 

Salatalýk
Mevsiminde görmek rýzka, mevsimi dýþýnda üzüntüye ve hastalýða, Eþi hamile olan kimsenin salatalýk görmesi kýz çocuðuna, Kesilmiþ salatalýk hasta için þifaya, onu ikram eden ve ikram olunan için hayýr ve iyiliðe, Salatalýk bazen kolay elde edilen rýzka, salatalýk alýp evine götürmek, eþinin hamile kalmasýna; Salatalýk tarlasý nesli temiz kadýna, birbiri ardýnca meydana gelecek rýzýk ve faydaya, Aðaç üzerinde görülen salatalýk bid'ate, cimriliðe, bu sebzenin pahalýlaþmasýna delalet eder.

Rüyada salatalýk görmek , eþinin hamile kalacaðýna iþarettir.

Rüyada salatalýk görmek, eþinin çocuk doðuracaðýna yorumlanýr.

Rüyada görülen salatalik, üzüntü ve kederdir Bundan dolayi salatalik yedigini gören kimse kendisine agirlik getiren bir ise çalisir. Salatalik, mevsiminde riziktir. Mevsimsiz ise hastaliktir, insanin rüyada sabit olarak gördügü salatalik, mahzun bir çocuktur. Hanimi hamile olan bir kimse rüyada salatalik yedigini görse, bir kiz çocugu olur. Rüyada salataligin biçakla kesilmesi hasta için iyidir. Salata, ikram edene de edilenede iyidir, hayirdir. Rüyada salatalik görmek, adi ve devamsiz bir riziktir. Rüya sahibinin satin alip evine götürdügü salatalik, haniminin hamile olduguna isarettir. Salatalik ve karpuz kolay elde edilen bir rizka isarettir.
    BlueSash.NET© 2001-2007