Giris Sayfan Yap
Favori Sayfan Yap
Tavsiye Et
   
Canli Tv Izle Kullanici Hesaplari Müzik Video Klip Sevgi Ask Eğlence msn Messenger Şifalı Bitkiler, Bitki Dünyası Ramazan Özel 1000 lerce Fıkra { Video } { Game-Oyun } Iletisim
Sevgi-Aþk
Astroloji
* Burçlar
(Günlük Burç Falý)
Rüya Tabirleri
 
  Rüya Tabirleri Sözlüðü
A - B - C - Ç - D - E - F - G - H - I - Ý - J - K - L - M - N - O - Ö - P - R - S - Þ - T - U - Ü - V - Y - Z
Rüya Tabirleri
Rüya Tabiri Ara
 

Sakýz
Sakýz çiðnemek tartýþma, þikayet gibi þeylere, yanlýþ ve istenmeyen bir þey yapmaya delalet eder.

Rüyada sakýz görmek zahmet ile kazanýlacak bir paraya iþarettir. Sakýz çiðnemek bir dedikoduya; sakýz bulmak veya almak, kötü bir habere; sakýzý ateþe atmak, bir mal yüzünden baþýnýzýn derde gireceðine iþarettir.

Rüyada sakýz görmek çok zor ve bin bir uðraþla kazanýlacak bir paraya yorumlanýr. Sakýz çiðnemek bir dedikoduya iþarettir. Sakýzýn üstüne yapýþmasý iyi deðildir; bir insanýn huzurunuzu kaçýracaðýný iþaret eder. Sakýzý ateþe atmak, bir mal yüzünden baþýnýzýn belaya gireceðine yorumlanýr. Sakýz görmek gereksiz laflar etmek ve dedikodu yapmak anlamýndadýr. Sakýz bulmak veya almak, kötü bir haber alacaðýnýza yorumlanýr.

Kiþinin gereksiz laf ve dedikodu yapacaðýna iþaret eder.

Rüyada sakiz çignedigini görmek, bir konu etrafinda çok konustugunuza ve bundan dolayi herkesi usandirdiginiza delalet eder. Bir baska rivayete görede: Bir kimse rüyada sakiz çignedigini görse, yanlis ve IstenllmeyenBir is yapar. Bazi tabirciler, sakiz çignedigini gören kimse, münakasa, sikayet ve bunlar gibi seylerde o kimseden çok söz edilir.

Sakýz çiðnediðini gören gereksiz laflar eder veya dedikodu yapar. Sakýzýn üstüne, eline yapýþmasý iyi deðildir. Bu arsýz, yüzsüz birinin insanýn huzurunu kaçýracaðý anlamýna gelir.

Sakýz çiðnediðini gören gereksiz laflar eder veya dedikodu yapar. Sakýzýn üstüne, eline yapýþmasý iyi deðildir. Bu arsýz, yüzsüz birinin insanýn huzurunu kaçýracaðý anlamýna gelir.
    BlueSash.NET© 2001-2007