Giris Sayfan Yap
Favori Sayfan Yap
Tavsiye Et
   
Canli Tv Izle Kullanici Hesaplari Müzik Video Klip Sevgi Ask Eğlence msn Messenger Şifalı Bitkiler, Bitki Dünyası Ramazan Özel 1000 lerce Fıkra { Video } { Game-Oyun } Iletisim
Sevgi-Aþk
Astroloji
* Burçlar
(Günlük Burç Falý)
Rüya Tabirleri
 
  Rüya Tabirleri Sözlüðü
A - B - C - Ç - D - E - F - G - H - I - Ý - J - K - L - M - N - O - Ö - P - R - S - Þ - T - U - Ü - V - Y - Z
Rüya Tabirleri
Rüya Tabiri Ara
 

Sabun
Mala, üzüntü ve kederin gitmesine, Sabun kýrýntýsý (parçasý) kederli kimseyi teselli eden insana yahut hakim ve üst düzey bir görevliye arz edeceði olaya, Sabunla elbise yýkamak hastanýn iyileþmesine, günahkarýn tövbe etmesine, üzüntüden kurtulmaya, borccu ödemeye delalet eder.

Rüyada sabun görmek , genç erkekler için ellerine geçecek malla yapacaðý iþlerde baþarýya ulaþacaðýný gösterir. Sabun kalýbýný görmek, kederli ve tasalý kimseye manevi yardýma; sabunla elbisesini yýkadýðýný görmesi sýkýntýlarýndan kurtulmasýna iþarettir.

Rüyada sabun görmek, genç erkekler için ele para geçmesi ve iþlerinde baþarýlý olacaðýna yorumlanýr. Sabun kalýbýný görmek, sýkýntýlý ve üzüntülü kimseye yardýmda bulunacaðýna iþarettir. Sabunla bir þey yýkamak derttir. Sabunla elbise yýkadýðýný görmek dertlerinden kurtulmasýna yorumlanýr. Kalýpla sabun aldýðýný gören kiþi kötü haber alýr. Birine sabun veren bir yakýnýna kýrýlýr.

Rüyada sabun her türlü tatsýz, dargýnlýk, sýkýntýdýr.

Rüyada sabun görmek, isinizde size engel olmak isteyenlerin varligini bildirir. Sabun, sizi ekarte ederek yerinize geçmek isteyenlere, aleyhinizde türlü oyunlar tertipleyenlere isarettir. Bir baska rivayete görede: Rüyada görülen sabun, elde edilecek maldir. Sabun parçasi, kederli bir kimseye teselli veren, bir adamdir. Rüyada sabunla bir elbise yikadigini ve temizledigini gören kimse, hasta ise iyilesir, günahkar ise tövbe eder üzüntüden kurtulur, borçlu ise borcunu öder. Sabun parçasi, rüyayi görenin padisaha veya hakime arzedecegi bir vak'aya da, isarettir. Bazen de sabun, kiri giderdiginden kederlerin gitmesine isarettir. Kir ise kederdir.

Rüyada sabun iyiye yorulmaz. Kalýpla sabun aldýðýný gören tatsýz bir þey duyar. Birine sabun veren darýlýr. Sabunla bir þey yýkamak veya temizlemek sýkýntýdýr. Vücudunu sabun içinde gören kiþi sýkýlýr.

Rüyada sabun görmek; geçimini zor þartlar altýnda sürdürmeye, sabunla birþey yýkamak; bütün sýkýntý ve üzüntülerden kurtulmaya, sabun yemek; baþvurulan bir iþte kazanç zorluðu çekmeye, sabun satmak yada almak; kazancýný baþkasýna kaptýrmaya, sabun kaybetmek; hastalýða iþarettir.
    BlueSash.NET© 2001-2007