Giris Sayfan Yap
Favori Sayfan Yap
Tavsiye Et
   
Canli Tv Izle Kullanici Hesaplari Müzik Video Klip Sevgi Ask Eğlence msn Messenger Şifalı Bitkiler, Bitki Dünyası Ramazan Özel 1000 lerce Fıkra { Video } { Game-Oyun } Iletisim
Sevgi-Aþk
Astroloji
* Burçlar
(Günlük Burç Falý)
Rüya Tabirleri
 
  Rüya Tabirleri Sözlüðü
A - B - C - Ç - D - E - F - G - H - I - Ý - J - K - L - M - N - O - Ö - P - R - S - Þ - T - U - Ü - V - Y - Z
Rüya Tabirleri
Rüya Tabiri Ara
 

Saat
Vakitleri gösteren saatin, gece ve gündüzden bir vakti gösterdiðini görmek altýn veya gümüþ paraya, sözü yerine getirmeye, Saat bazen dakik olmaya, zamanýn kýymetini bilmeye, 'anýn vacipleri'ni yerine getirmede hassas davranmaya ya da sözüne güvenilmeyenn kimseye delalet eder.( Ayrýca Bakýnýz; Zaman.)

Rüyada saat görmek , tatsýz haberlere; saati ayarlamak hayatýn gidiþinin düzene sokulmasýnýn elinizde olduðuna; saatin sesini duymak bir çaðrýya iþarettir.

Rüyada saat görmek, kötü haberler almaya iþaret eder.; Saati ayarlamak yaþamýn gidiþinin düzene girmesinin gerektiðine yorumlanýr. Saatin sesini duymak bir çaðrýya yorumlanýr. Rüyada masa veya duvar saatinin çalýþmasý bir, aile yaþamýnýn iyi olacaðýna iþaret eder. Kol saati veya cep saati özel iþlerinizin karýþýk olduðuna yorulur. Saatin durmasý yada doðru çalýþmamasý, bir takým problemler çýkacaðýna yorumlanýr.

Çevrenizde birtakým düþmanlarýn varolduðuna iþarettir. Eðer rüyanýzda saatin çaldýðýný duyduysanýz, kötü haberler alacaðýnýz anlamýna gelir.

Saat güzelse ve iyi çalýþýyorsa kiþinin hayatýnda olacak olumlu deðiþiklikleri belirtir. Saat ne kadar güzel ise deðiþiklikler o kadar güzel olacaktýr.

Rüyada saat görmek, sikinti ile yorumlanir. Çalar saatin sesi ise, beklenmeyen kötü bir haber demektir. Bir baska rivayete görede: Rüyada saat görmek, çocuk ve ortaga isarettir. Rüyada görülen saat, sahibi için süs ve güzelliktir.

Rüyasýnda çalýþan bir masa veya duvar saati görmek, aileyle ilgili konularýn yolunda gittiðini belirtir. Rüyada kol saati veya cep saati özel iþlerle ilgilidir. Düzgün çalýþmasý özel hayatýn yolunda gittiðine delalettir. Saatin durmasý yada doðru çalýþmamasý, bir takým problemler çýkacaðýna iþarettir.

Rüyasýnda çalýþan bir masa veya duvar saati görmek, aileyle ilgili konularýn yolunda gittiðini belirtir. Rüyada kol saati veya cep saati özel iþlerle ilgilidir. Düzgün çalýþmasý özel hayatýn yolunda gittiðine delalettir.
    BlueSash.NET© 2001-2007