Giris Sayfan Yap
Favori Sayfan Yap
Tavsiye Et
   
Canli Tv Izle Kullanici Hesaplari Müzik Video Klip Sevgi Ask Eğlence msn Messenger Şifalı Bitkiler, Bitki Dünyası Ramazan Özel 1000 lerce Fıkra { Video } { Game-Oyun } Iletisim
Sevgi-Aþk
Astroloji
* Burçlar
(Günlük Burç Falý)
Rüya Tabirleri
 
  Rüya Tabirleri Sözlüðü
A - B - C - Ç - D - E - F - G - H - I - Ý - J - K - L - M - N - O - Ö - P - R - S - Þ - T - U - Ü - V - Y - Z
Rüya Tabirleri
Rüya Tabiri Ara
 

Patlýcan
Patlýcan yemek ruhsatlý bir iþyapmaya, kin ve kýskançlýða, iki yüzlülüðe ve yahut yaltaklýða, Avcýnýn patlýcan yemesi avýnýn iyi gitmesine, Mevsiminde patlýcan görmek küçük bir üzüntüyle birlikte rýzka, mevsini dýþýnda görmek kerih görülen ve sevilmeyen þeylere, Patlýcan yemeði rýzýk ve afiyete delalet eder.

Çevrenizde itibarýnýzýn sarsýlmasýna iþarettir. Patlýcan kýzartmasý yemek, acý bir habere iþarettir.

Çevrenizde isminizin sarsýlmasýna yorumlanýr. Patlýcan kýzartmasý acý bir habere almaya yorumlanýr.

Rüyada mevsiminde koyu mor patlýcan mevki, yetki ve ündür. Kötü patlýcan ise baþarýsýzlýktýr.

Rüyada patlican görmek keder ve düsünce ile tabir olunur. Bazi yorumculara göre; beyaz patlican alan, güzelligi ve güzel ahlaki ile anilir. Eger gördügü patlican siyah ise, adi kötüye çikar. Bir rivayete göre, nasil olursa olsun, patlican görmek ahlaka delalet eder. Ebu Said El-Vaiz'e göre; mevsimsiz patlican görmek zahmetle elde edilen rizka isarettir. Rüyada patlican yemegi yedigini görmek, hayir ve ser, istedigine nail olmaktir. Bir baska rivayete görede: Mevsiminde patlican, küçük bir üzüntü île rizikdir. Vakitsiz görülmesi ise, kerih gördügü seye isarettir. Rüyada patlican yemek ruhsatli bir is yapmaya, sözde yaltakliga, kin ve kiskançliga, iki yüzlülüge isarettir. Avcilarin rüyada patlican görmesi avladigi avdan dolayi sevince isarettir.

Rüyada patlýcan görmek; gören kiþinin þöhret sahibi biri olacaðýna iþarettir.
    BlueSash.NET© 2001-2007