Giris Sayfan Yap
Favori Sayfan Yap
Tavsiye Et
   
Canli Tv Izle Kullanici Hesaplari Müzik Video Klip Sevgi Ask Eğlence msn Messenger Şifalı Bitkiler, Bitki Dünyası Ramazan Özel 1000 lerce Fıkra { Video } { Game-Oyun } Iletisim
Sevgi-Ak
Astroloji
* Burlar
(Gnlk Bur Fal)
Rya Tabirleri
 
  Rya Tabirleri Szl
A - B - C - - D - E - F - G - H - I - - J - K - L - M - N - O - - P - R - S - - T - U - - V - Y - Z
Rya Tabirleri
Rya Tabiri Ara
 

Patates
Mal ve nimete, Birçok patates aldýðýný görmek bolluk ve bereketli geçecek bir yýla, Patateslerin bir kýsmýnýn çürük olduðunu görmek nimetin bin kýsmýnýn elden çýkmasýna yahut þüpheli kazanca delalet eder.

Rüyada patates görmek mal, nimet, þöhret, sevinç ve rahatlýða iþarettir. Patates soymak, kýsmete ve arzu edilen bir murada; patates ekmek, yeni ve çok kazançlý bir iþe baþlayacaðýnýza; patates almak ya da bulmak, ümit edilmeyen yerden önemli bir miktarda para geleceðine; patates satmak, malýnýzýn ziyan olacaðýna iþarettir.

Patates ekmek, yeni ve çok para getirecek bir iþe baþlamaya yorumlanýr.Rüyada patates görmek mal, þöhret, mutluluk ve refaha yorumlanýr. Patates soymak, kýsmete ve arzu edilen isteðe iþaret eder.

Ýþ hayatýnda büyük baþarýlar elde edeceksiniz.

Mal olarak yorumlanýr. Filizlenen patates paranýn önündeki engeldir.

Rüyada patates görmek veya yemek, mal ve paraya isarettir. Rüyasinda bir çok patates aldigini görmek, o yilin bolluk ve bereket içinde geçecegine delalet eder. Aldigi patateslerin bir kismini çürümüs oldugunu görmek, haram mala isarettir. Bir rivayete göre, elinden malinin ve parasinin bir kismi çikar. Bir baska rivayete görede: Rüyada patates görmek veya yemek, mal ve berekete isarettir. Patateslerden bir kisminin çürümüs oldugunu görmek, haram mala isarettir. .

Rüyada patates görmek; mala,þöhrete,mutluluða,gönül rahatlýðýna, patates soymak; istenilen þeye kavuþulacaðýna, patates ekmek; yeni ve bol kazançlý bir iþe baþlanýlacaðýna, patates almak; hiç ummadýðýnýz bir yerden,elinize büyük miktarda para geçeceðine, pazarda veya baþka bir yerde çok sayýda patates görmek; içinde bulunduðu senenin gören kiþi açýsýndan fevkalade geçeceðine,giriþtiði her iþten çok büyük kar saðlýyacaðýna, patates satmak; elinden para çýkacaðýna iþarettir.
    BlueSash.NET 2001-2007