Giris Sayfan Yap
Favori Sayfan Yap
Tavsiye Et
   
Canli Tv Izle Kullanici Hesaplari Müzik Video Klip Sevgi Ask Eğlence msn Messenger Şifalı Bitkiler, Bitki Dünyası Ramazan Özel 1000 lerce Fıkra { Video } { Game-Oyun } Iletisim
Sevgi-Ak
Astroloji
* Burlar
(Gnlk Bur Fal)
Rya Tabirleri
 
  Rya Tabirleri Szl
A - B - C - - D - E - F - G - H - I - - J - K - L - M - N - O - - P - R - S - - T - U - - V - Y - Z
Rya Tabirleri
Rya Tabiri Ara
 

Pastýrma
Namaz ve zekatý vakti geçince eda etmeye, bir þeyi bulunmasý gereken yerin uzaðýna koymaya yahut iþlemleri geciktirmeye yahut yolculuða delalet eder.

Rüyada pastýrma, sucuk ve salam gibi þeyleri satýn almak veya satmak, kýsmet ve nimete iþarettir. Bunlar para ve iþ konusunda iyi haberler müjdeler. Fakat rüyada bunlarý yemek, hiç de iyi bir þekilde yorumlanmaz. Ýþlerde güçlük çekmeye ve ertelemeye iþarettir.

Rüyada pastýrma, sucuk ve salam gibi þeyleri yemek, hiç de iyi bir þekilde yorumlanmaz. Ýþlerde zorluða ve bu nedenle iþlerin ertelenmesine yorumlanýr. Fakat rüyada bu þeyleri satýn almak veya satmak, kýsmet ve nimete yorumlanýr. Bunlar para ve iþ konusunda iyi haberler haber verir.

Aileden gelecek pek de hayýrlý olmayan paradýr. Kiþinin hak yiyerek servet yapacaðýna iþaret.

Rüyada bir pastirmacidan pastirma satin aldigini görmek, yakinda bir yolculuga çikacagina, uzak bir akrabadan beklenmedik bir mirasa konacagina ve zekat ve hac farzlarini bir an önce yerine getirmek için bir uyari olduguna delalet eder. Bir baska rivayete görede: Rüyada pastirma görmek, yolculuga, rnuamelerini geciktirmeye ve bir seyi mahalinin disina koymaya veya namaz ve zekati vaktinin disinda eda etmeye isarettir.

Rüyada pastýrma yediðini görmek; para biriktirip bunu yararlý bir iþte kullanacaðýna, birisine pastýrma vermek; birisine para vermeye, birisinden pastýrma almak; pastýrma veren kiþiden para alýnacaðýna, dükkanda kendini pastýrma satarken görmek; sahip olduðu mallardan oldukça büyük bir kýsmýný sadaka olarak daðýtacaðýna iþarettir.
    BlueSash.NET 2001-2007