Giris Sayfan Yap
Favori Sayfan Yap
Tavsiye Et
   
Canli Tv Izle Kullanici Hesaplari Müzik Video Klip Sevgi Ask Eğlence msn Messenger Şifalı Bitkiler, Bitki Dünyası Ramazan Özel 1000 lerce Fıkra { Video } { Game-Oyun } Iletisim
Sevgi-Aþk
Astroloji
* Burçlar
(Günlük Burç Falý)
Rüya Tabirleri
 
  Rüya Tabirleri Sözlüðü
A - B - C - Ç - D - E - F - G - H - I - Ý - J - K - L - M - N - O - Ö - P - R - S - Þ - T - U - Ü - V - Y - Z
Rüya Tabirleri
Rüya Tabiri Ara
 

Pasta
Yolculuða, misafire; zahmet ve zorlukla elde edilen mal ve servete, Elinde bulunan pastayý yemediðini görmek, mal ve servete kýyamamaya, Pasta yiyemeyen kimse için kek türü yiyecekler üzüntü ve kedere, Kek görmek bazen, terkettiði eski durumuna dönmeye ddelalet eder.

Rüyada pasta veya kurabiye yemek, herkes için geçici ziyaret ve bir takým eðlenceleri bildirir. Pasta yapýlýyor veya piþiriliyor, geleceðini kendisinin hazýrlamasýný ve kurmasýný gösterir. Pasta almak, kendisinin birçok yeni arkadaþý olacaðýný gösterir.

Pastayý kesen ve daðýtan kimse çevresindekilere yardýmda bulunur, kendi malýndan onlara da pay verir.Rüyada pasta veya kurabiye yemek, herkes için geçici ziyaret ve bir takým eðlenceleri bildirir. Pasta almak, kendisinin birçok yeni arkadaþý olacaðýný iþaret eder. Pasta yapýlýyor veya piþiriliyor, geleceðini kendisinin hazýrlamasýný ve kurmasýný iþaret eder. Taze ve renkli pasta mutluluk verecek, güzel, iyi kýsmettir. Pasta yiyen insan bolluða sevinir.

Sevginizin karþýlýðýný görecek, sevgilinizle mutlu bir beraberlik yaþayacaksýnýz. Bu aralar büyük yatýrýmlar yapmanýz, hatta bir ev almanýz bile mümkün.

Hayýrlý, iyi kýsmettir. Kremalý pasta iyi sayýlmaz.

Rüyada pasta görmek, müjdeli bir haber alacaginiza isarettir. Bir pastanede pasta yediginizi görmek, yakinda bir gençle tanisacaginiza; evli iseniz hayirli bir haber alacaginiza; bekar iseniz mutlu bir evlilik yapacaginiza delalet eder. Pasta, zorlukla elde edilen mala ve paraya da isarettir. Pasta yedigini gören bu sekilde kazandigi parayi, bu sekilde harcar, Elinde pasta oldugunu, fakat yemedigini gören, zahmetle kazandigi mali elinden çikarmak istemez. Bir baska rivayete görede: Rüyada pasta görmek, yolculuga isarettir. Pasta yiyemeyen kimseye rüyada pasta gelmesi üzüntü, keder ve sikintidir.

Rüyada taze ve renkli pasta sevinç verecek, hayýrlý, iyi kýsmettir. Pasta yiyen insan bolluða sevinir. Pastayý kesen ve daðýtan kimse çevresindekilere yardýmda bulunur, kendi malýndan onlara da pay verir.
Rüyada pasta yemek; sizi çekemeyen birinin alay konusu olacaðýnýza ve ayný zamanda kazandýklarýný israf edeceðine, düðün pastasý görmek; gelmesini çok uzun zamandýr beklediðiniz birine aþkýnýzý ilan edeceðinize, elinde pasta olup yememek; kazandýklarýný en iyi þekilde deðerlendireceðine iþarettir.
    BlueSash.NET© 2001-2007