Giris Sayfan Yap
Favori Sayfan Yap
Tavsiye Et
   
Canli Tv Izle Kullanici Hesaplari Müzik Video Klip Sevgi Ask Eğlence msn Messenger Şifalı Bitkiler, Bitki Dünyası Ramazan Özel 1000 lerce Fıkra { Video } { Game-Oyun } Iletisim
Sevgi-Aþk
Astroloji
* Burçlar
(Günlük Burç Falý)
Rüya Tabirleri
 
  Rüya Tabirleri Sözlüðü
A - B - C - Ç - D - E - F - G - H - I - Ý - J - K - L - M - N - O - Ö - P - R - S - Þ - T - U - Ü - V - Y - Z
Rüya Tabirleri
Rüya Tabiri Ara
 

Park
Rüyada insanýn parkta dolaþmasý çok eðlenceli bir tatile; kapýlarýn üzerine kapanýp içeride kalmasý, bir arkadaþý için çok üzülüp gözyaþý dökeceðine veya kapalý kapýdan içeri girememiþse, önemli bir fýrsatý kaçýracaðýný haber verir.

Rüyada parkta dolaþmak çok eðlenceli bir tatile yorumlanýr. Park kapýlarýnýn üzerine kapanýp içeride kalmasý, bir arkadaþý için çok üzüleceðine ve onun için aðlayacaðýna yorumlanýr. parka girememek önemli bir fýrsatý kaçýracaðýný haber verir.

Güzel bir parkta dolaþtýðýnýzý gördüyseniz hoþ vakit geçireceðiniz anlamýna gelir.Bakýmsýz parklar, gerçekleþebilecek aksilikleri gösterir.

Yemyeþil, çiçekli, çimenli park kýsmet, mutluluk, huzur ve rahatý müjdeler.

Rüyanizda bir parkta yalniz basiniza dolastiginizi görmek, kismetinizin her hususta açik olduguna, çok mutlu bir evlenme yapacaginiza, evli iseniz ayni sekilde ev halkindan birisini evlendireceginize, hane hayatinizda çok mutlu ve sevinçli dakikalar geçireceginize yorumlanir.

Kendini güzel bir parkta gezerken görmek; kýsmetinin artacaðýna,bekar ise,kýsa bir zamanda evleneceðine, harap olmuþ bir park görmek; iþlerinin bozulacaðýna, parkta bulunan çiçekleri kurumuþ olarak görmek; eþi ile ayrýlacaðýna, parký su basmýþ olarak görmek; yakýn zamanda bir felakete, parký yanarken görmek; evdekilerden birinin vefatýna iþarettir.
    BlueSash.NET© 2001-2007