Giris Sayfan Yap
Favori Sayfan Yap
Tavsiye Et
   
Canli Tv Izle Kullanici Hesaplari Müzik Video Klip Sevgi Ask Eğlence msn Messenger Şifalı Bitkiler, Bitki Dünyası Ramazan Özel 1000 lerce Fıkra { Video } { Game-Oyun } Iletisim
Sevgi-Ak
Astroloji
* Burlar
(Gnlk Bur Fal)
Rya Tabirleri
 
  Rya Tabirleri Szl
A - B - C - - D - E - F - G - H - I - - J - K - L - M - N - O - - P - R - S - - T - U - - V - Y - Z
Rya Tabirleri
Rya Tabiri Ara
 

Para
Ýzüntü ve kedere, bayaðý rýzka ve darlýða; gösteriþe, üzüntü veren söze, sýkýntý doðuran davranýþa; Para bazen dostlarla görüþmeye, sýkýntýdan sonra rahata ermeye, sözün tükendiði yerde maddi imkanlarýn devreye girmesine; Gümüþ para yutup abdest bozarkenn para çýkarýdýðýný görmek zýndýklýða Altýn yutup para çýkardýðýný görmek, imandan sonra küfre düþmeye, Sarýk yahut þapkasý içinde para görmek abdest bozmaya, Ýzerinde kutsal ifadelerin yazýlý bulunduðu paralarý görmek, þiir ve musikiyi Kur'an'a tercih etmeye delalet eder. ( Ayrýca Bakýnýz; Para Cüzdaný, Darphane, Paralý Kimse.)

Rüyada para almak veya vermek veya tomarla para görmek, parlak þans ve servete; para bulmak, þansýnýn açýlacaðýna, zengin olacaðýna; para kaybetmek, kýsa sürecek sýkýntý ve endiþelere; para saymaksa, umduðundan daha çok baþarýlý olacak bir iþe iþarettir.

Rüyada para almak :vermek veya tomarla para görmek, iyi þans ve zenginliðe yorumlanýr. Para bulmak, þansýnýn iyi olacaðýna ve zengin olunacaðýna iþarettir. Para kaybetmek, kýsa sürecek sýkýntý ve üzüntüye yorulur. Para saymaksa, beklemediði kadar baþarýlý olacak bir iþe yorumlanýr. Gümüþ para güzel haber, mutluluk demektir. Bakýr para güzel, uðurlu bir iþtir. Altýn para kýskançlýk, dedikodu ve sýkýcý söz olarak yorumlanýr.

Ufak sýkýntýlar çektikten sonra, çok mutlu olacaðýnýz anlamýna gelir. Parayý kaybetmediðiniz sürece, hayatýnýzda birçok güzel deðiþiklikler olacak.

Bozuk para konuþma, laftýr. Gümüþ para kýsmettir. Altýn para dedikodu, kýskançlýktýr. Kaðýt para, kiþinin çalýþmasý ve sorumluluklarýný bilmesi sonucunda alacaðý paradýr.

Rüyada çok paraniz oldugunu ve onlari saymakla bitiremediginizi görmek, yapmak istediginiz bir isi tamamlayamayacaginiza, yahut çalistiginiz yerde bazi ihmallerinizden dolayi zarara ugradiginiza delalet eder. Yolda giderken yerde bir para bularak aldiginizi görmek, elinizden bir miktar para çikacagina isarettir. Bir baska rivayete görede: Rüyada görülen para, riya ve mücadele ile beraber söylenen bir sözdür. Bir kimse rüyada gümüs para yuttugunu ve abdest bozarken para i çikardigini görse, o kimse zindik ve Allah (C.C.)'i inkar eden birisidir. Para, alçak söze ve serre isarettir. Bir kimse rüyada Allah (C.C.)'in ismi yazili birtakim paralar görse, Kur'an-i Kerîm yerine sema ayinim ve siir söylemeyi kendisi için daha hos görür. Rüyada altin yuttugunu, abdest ederken para çikardigini gören müslüman dininden döner. Paraya rastladigini gören kimse için, mesakkat ve usançliktir. Paralar, üzüntü, keder, darlik ve kendisine keder gelecek söze isarettir. Bazen para, bayagi rizka veya sikintidan sonra rahatliga veya isi az mükafati çok amele isarettir.

Rüyada para bir kaç þekilde yorumlanýr. Gümüþ para hayýrlý haber, sevinç verici sözdür. Bakýr para hayýrlý, uðurlu iþ ve hizmetkardýr. Altýn para kýskançlýk, dedikodu ve sýkýcý sözdür.

Rüyada para görmek; kýsa bir süre içinde elinize bir miktar para geçeceðine, altýn para görmek; hastalýða,sýkýntýya, gümüþ para görmek; sevince,mutluluða yeni dostluklara, birinden para almak; can sýkýcý bir haber almaya, para vermek; birinin canýný sýkacak bir sözü ona söyleyecaðinize, yerde para bulmak; çok önemli olmayan bir hastalýk geçirileceðine, para çalmak; istemeden bir kimse hakkýndaki bazý sýrlarý öðreneceðinize, paranýzý çaldýrmak; herkezden saklamaya özen gösterdiðiniz bir iþin açýða çýkacaðýna, para basmak; gizli saklý bir teþebbüste bulunulacaðýna, kendinizi para yýrtarken görmek ise; önceden baþlamýþ olduðunuz fakat artýk piþmanlýk duyduðunuz bir iþten vazgeçmeye iþarettir.
    BlueSash.NET 2001-2007