Giris Sayfan Yap
Favori Sayfan Yap
Tavsiye Et
   
Canli Tv Izle Kullanici Hesaplari Müzik Video Klip Sevgi Ask Eğlence msn Messenger Şifalı Bitkiler, Bitki Dünyası Ramazan Özel 1000 lerce Fıkra { Video } { Game-Oyun } Iletisim
Sevgi-Aþk
Astroloji
* Burçlar
(Günlük Burç Falý)
Rüya Tabirleri
 
  Rüya Tabirleri Sözlüðü
A - B - C - Ç - D - E - F - G - H - I - Ý - J - K - L - M - N - O - Ö - P - R - S - Þ - T - U - Ü - V - Y - Z
Rüya Tabirleri
Rüya Tabiri Ara
 

Papatya
Güzel bir kadýna yahut hanýmýn akrabalarýna, Birinden papatya almak o kimseyle dostluða, Papatya toplamak hediyeye almaya delalet eder. ( Sarý renkli papatya için Bakýnýz; Çiçek.)

Gerek tek baþýna gerekse arkadaþla papatyalý bir bahçeden geçmek veya papatya toplamak, genç bir erkek için kaba bir kýzla flörte; tecrübeli yaþtakiler için az bir ücretle sabit bir iþe gireceðine iþarettir.

Papatya toplayan genç kýz veya erkek birine ilgi duyar. Baharda kýrda papatya görmek güzel umut ve hayallerdir.Rüyada papatya iyi niyetli, yardým seven, herkesi güzel tutan bir ahbap, iyi arkadaþ olarak yorumlanýr.

Bir demet papatya görmek üzüntünün iþaretidir. Fakat, papatyalarý tarlada veya bahçede görmek, mutluluða ve saðlýklý bir yaþama iþarettir.

Hoþ, iyi niyetli, yardýmnseven, herkesi hoþ tutan kiþidir.

Papatya, hasta, yasli ve emektar bir hizmetçi kadinla yorumlanir. Rüyada papatya açmis bir bahçeden veya tarladan geçtigini görmek süpheli bir yola çikmaya; papatya koparip gögsüne taktigini görmek, uzak bir yerden kötü bir haber alacagina; papatyalari toplayip demet yapmak bir takim kötü insanlarla yüz yüze geleceginize delalet eder. Bir baska rivayete görede: Rüyada birisinden papatya aldigini görmek, o kimse île olan dostluga isarettir. Bazi tabirciler, papatyayi güzel bir kadin ile tabir etmislerdir. Bir dagin etegine düsmüs papatyalari topladigini gören kimseye padisah, güzel bir sey hediye eder. Papatya çiçegi, hanimin akrabalarina isarettir, seklinde de tabir edilmistir.

Rüyada papatya iyi niyetli, yardým seven, herkesi hoþ tutan bir ahbap, dost olarak yorumlanýr. Papatya toplayan genç kýz veya erkek böyle birine ilgi duyar. Baharda kýrda papatya görmek hoþ umut ve hayallerdir.

Rüyada papatya iyi niyetli, yardým seven, herkesi hoþ tutan bir ahbap, dost olarak yorumlanýr. Papatya toplayan genç kýz veya erkek böyle birine ilgi duyar. Baharda kýrda papatya görmek hoþ umut ve hayallerdir.
    BlueSash.NET© 2001-2007