Giris Sayfan Yap
Favori Sayfan Yap
Tavsiye Et
   
Canli Tv Izle Kullanici Hesaplari Müzik Video Klip Sevgi Ask Eğlence msn Messenger Şifalı Bitkiler, Bitki Dünyası Ramazan Özel 1000 lerce Fıkra { Video } { Game-Oyun } Iletisim
Sevgi-Aþk
Astroloji
* Burçlar
(Günlük Burç Falý)
Rüya Tabirleri
 
  Rüya Tabirleri Sözlüðü
A - B - C - Ç - D - E - F - G - H - I - Ý - J - K - L - M - N - O - Ö - P - R - S - Þ - T - U - Ü - V - Y - Z
Rüya Tabirleri
Rüya Tabiri Ara
 

Papaðan
Alýmlý ve düzgün konuþan kadýn veya çocuða, aþýrý derecede maðrur ve zinaya düþkün erkeðe ya da yabancý bir kadýna; Papaðan bazen kadýn ticareti yapan, yalancý ve zalim kimseye, Papaðan filozofa ve onun çocuðuna da delalet eder.

Rüyasýnda papaðan gören bir erkek, gayet açýk sözlü ve düzgün konuþan bir bayanla karþý karþýya gelir.

Rüyada papaðan görmek bir erkek,için güzel ve zeki bir kýzla aþk yaþamak anlamýndadýr.

Rüyada konuþan papaðanlar gördüyseniz, gereksiz konuþmalarla zamanýnýzý harcadýðýnýzýn iþaretidir.

Hoþ, zevkli, eðlenceli haberdir. Papaðanýn boynunda zincir varsa bu evliliðe iþarettir.

Rüyada bir papaganiniz oldugunu ve onunla konustugunuzu görmek, yakinda çok konuskan ve sizi çok etkileyecek bir gençle tanisacaginiza isarettir. Papagan görmek, müjdeye ve mutluluga yorumlanir. Bir baska rivayete görede: Rüyada papagan kusu, cariye alipsatan çok yalanci ve zalim bir kimseye isarettir. Bazi tabirciler, papagan kusunu, filozofla; papaganin yavrusunu da filozofun çocugu île tabir etmislerdir. Papagan, güzel hareket ve düzgün konusan güzel bir kadin veya böyle bir çocuga, bazen de yabanci bir kadina isarettir Papagan haddinden fazla kibredici veya çok zina eden bir erkege de isarettir.

Rüyada papaðan görmek; dedikodu ve gevezeliðe, papaðana yem vermek; bir dedikoduya katýlmaya, papaðaný kanat çýrparken görmek; kýsa zamanda sevdiðiniz bir kimseden güzel bir haber almaya, papaðaný kafeste yada serbest görmek; bir yalancý ile karþýlaþýp zarar görmeye iþarettir.
    BlueSash.NET© 2001-2007