Giris Sayfan Yap
Favori Sayfan Yap
Tavsiye Et
   
Canli Tv Izle Kullanici Hesaplari Müzik Video Klip Sevgi Ask Eğlence msn Messenger Şifalı Bitkiler, Bitki Dünyası Ramazan Özel 1000 lerce Fıkra { Video } { Game-Oyun } Iletisim
Sevgi-Ak
Astroloji
* Burlar
(Gnlk Bur Fal)
Rya Tabirleri
 
  Rya Tabirleri Szl
A - B - C - - D - E - F - G - H - I - - J - K - L - M - N - O - - P - R - S - - T - U - - V - Y - Z
Rya Tabirleri
Rya Tabiri Ara
 

Pamuk
Heybet ve aðýrbaþlýlýða, utanma duygusu ve örtünmeye, mal ve menfaate, din ve amel güzelliðine, hayýrlý ve makbul iþlere; Pamuk aðacý mütevazi insana, Pamuk toplamak helal mala, Pamuk biriktirmek sahut saklamak aile fertleri için para biriktirmeye, Yastýýk, minder yahut döþeðe pamuk doldurduðunu görmek bekar kimse için evlenmeye, evliler için varlýk ve esenliðe; Pamuk atmak - pamuðu çekirdeðinden ayýrmak ve kabartmak- biriyle münakaþa etmeye ve aleyhde söz söylemeye yahut zorluk ve sýkýntý veren þeyi gidermeye; Pamuðu didip atmak bazen günahlarý hafiifletecek iþler yapmaya, Efendimizin (s.a.v.) sünnetine uymaya; Pamuðu bir maksatla kullanmak dini emirleri güzelce yerine getirmeye, sözünde durmaya ve diðer hayýrlý iþlere; Pamuk satan kimseyi görmek malve dünyalýðý iyi olmakla birlikte meþakkati de çok olan kimseye delalet eder.

Tarlasýnda bembeyaz pamuklar görmek, feraha çýkmaya iþarettir.

Bu rüyalar genellikle iyi sayýlýr.Rüyada tarlada beyaz pamuk görmek, rahata kavuþmak þeklinde yorumlanýr. Bembeyaz bir pamuk tarlasý görmek en büyük isteðine ulaþmak demektir. Pamuk kozasý hayýrlý ve bol paradýr.Pamuk toplamak görmek kendi emeði ile para kazanmak demektir.

Ýþ hayatýnda baþarýlý olacaksýnýz. Rüyada pamuk görmek veya toplamak, zengin olacaðýnýzýn iþaretidir.

Bembeyaz pamuk tarlasý kimsenin hayallerinin gerçekleþeceðine iþaret eder.

Rüyada pamuk görmek, dokuz sekilde tabir olunur; Sessiz, menfaat, mal, elbise, vakar, heybet din, hayir ve makbul is. Rüyada pamuk topladigini görmek, helal mal ile yorumlanir. Bu mali saklayan ailesi için para artirir. Yastiga ve benzeri seylere pamuk doldurdugunu gören, evlenir. Pamuk, attigini gören, biriyle kavga eder ve aleyhinde konusur. Bir baska rivayete görede: Rüyada pamuk görmek, yün cinsinden olmayan maldir. Rüyada pamugu didip atmak, günahlarinin eksilmesine, Resulullah (S.A.V.)'tn sünnetine, pamuk agaci ise, mütevazi bir adama isarettir.

Bu rüyalar genellikle iyi sayýlýr. Bembeyaz bir pamuk tarlasý gören kimsenin en büyük hayalleri bile gerçekleþecektir. Pamuk topladýðýný gören kendi zekasý ve aklýyla kýsmet alýr. Pamuk kozasý hayýrlý ve bol paradýr.

Bu rüyalar genellikle iyi sayýlýr. Bembeyaz bir pamuk tarlasý gören kimsenin en büyük hayalleri bile gerçekleþecektir. Pamuk topladýðýný gören kendi zekasý ve aklýyla kýsmet alýr. Pamuk kozasý hayýrlý ve bol paradýr.
    BlueSash.NET 2001-2007