Giris Sayfan Yap
Favori Sayfan Yap
Tavsiye Et
   
Canli Tv Izle Kullanici Hesaplari Müzik Video Klip Sevgi Ask Eğlence msn Messenger Şifalı Bitkiler, Bitki Dünyası Ramazan Özel 1000 lerce Fıkra { Video } { Game-Oyun } Iletisim
Sevgi-Ak
Astroloji
* Burlar
(Gnlk Bur Fal)
Rya Tabirleri
 
  Rya Tabirleri Szl
A - B - C - - D - E - F - G - H - I - - J - K - L - M - N - O - - P - R - S - - T - U - - V - Y - Z
Rya Tabirleri
Rya Tabiri Ara
 

Paça
Eti yenen hayvanlarýn paçasýný görmek mala, paça yemek yetim malýný yahut þerefli insanlarýn malýný yemeye; Paçayý temizlemek zahmeti gidermeye, vergi memuruna yahut zulmen para toplayan kimseye; Pantolon paçasý - temiz ve ütülü ise- hayra; yýrtýk, kirlii, çamurlu ve buruþuksa üzüntü ve kedere delalet eder.

Ýþlerinizin rahatlayacaðýna iþaret eder. Paçanýzýn söküldüðünü görmek, para kaybedeceðinize iþaret eder.

Ýþlerinizin rahatlayacaðýna iþaret eder. Paçanýzýn söküldüðünü görmek, para kaybedeceðinize iþaret eder.

Rüyada çið paça, tatsýz ve pek çok kiþiyi huzursuz edecek bir konudur.

Rüyada paça görmek veya yemek, maddi ve manevi bütün zorluklarin artacagina; donmus paça peltesi yediginizi görmek, islerinizden çok fazla randiman alacaginiza delalet eder. Rüyada bir paçaci dükkanina girdiginizi görmek, yakinda zengin olacaginiza; Sakatatçidan paça kemigi satin almak ise, düsmanlariniza üstün geleceginize isarettir. Bir baska rivayete görede: Bir kimse rüyasinda paça yiyip kemiklerim de emdigini görse, yetim mali yer. Bazi tabirciler derler ki, paça yedigini gören, insanlarin en sereflilertnin malim yer. Çünkü paça maldir. Koyun ise insanlarin mallarinin en sereflisidir.
    BlueSash.NET 2001-2007