Giris Sayfan Yap
Favori Sayfan Yap
Tavsiye Et
   
Canli Tv Izle Kullanici Hesaplari Müzik Video Klip Sevgi Ask Eğlence msn Messenger Şifalı Bitkiler, Bitki Dünyası Ramazan Özel 1000 lerce Fıkra { Video } { Game-Oyun } Iletisim
Sevgi-Aþk
Astroloji
* Burçlar
(Günlük Burç Falý)
Rüya Tabirleri
 
  Rüya Tabirleri Sözlüðü
A - B - C - Ç - D - E - F - G - H - I - Ý - J - K - L - M - N - O - Ö - P - R - S - Þ - T - U - Ü - V - Y - Z
Rüya Tabirleri
Rüya Tabiri Ara
 

Avize
Kadýna ve onunla gelen mutluluða delalet eder. Tozlu ve ampulleri sönük avize ev huzursuzluðuna, Kristalleri kýrýk ya da eksik avize mala gelecek zarara, Avizenin küçük kristalleri çocuða delalet eder.

Rüyasýnda pýrýl pýrýl bir avize gören kimse sýkýntýlarýndan sýyrýlarak rahata kavuþacaktýr. Ama avize yanmýyorsa bu zaman alacak anlamýna gelir. Avize birden yanarsa ani bir sevinç olacaktýr.

Rüyasinda avize veya abajur görmek, hayirli ve sonunda bol kazanç getirecek bir ise girecegine delalet eder. Eger avizedeki lambalar yaniyorsa bu isin çok yakinda meydana gelecegine; yanmiyorsa, zamana ihtiyaç bulunduguna yorumlanir. Rüyasinda bir avize satin aldigini gören, yeni bir ise atilir ve ondan büyük menfaat elde eder. Bir baska rivayete görede: Rüyada avize görüp de lambalarini yakmak, is hayatinda yükselmege, para sikintisindan kurtulmaga isaret eder. Avizenin lambalarini söndürmek ise, rüya sahibinin isinin durgunlasmasina isaret eder. Rüyada avizeyi kirmak, ölüm haberi almaya isarettir.
    BlueSash.NET© 2001-2007