Giris Sayfan Yap
Favori Sayfan Yap
Tavsiye Et
   
Canli Tv Izle Kullanici Hesaplari Müzik Video Klip Sevgi Ask Eğlence msn Messenger Şifalı Bitkiler, Bitki Dünyası Ramazan Özel 1000 lerce Fıkra { Video } { Game-Oyun } Iletisim
Sevgi-Aþk
Astroloji
* Burçlar
(Günlük Burç Falý)
Rüya Tabirleri
 
  Rüya Tabirleri Sözlüðü
A - B - C - Ç - D - E - F - G - H - I - Ý - J - K - L - M - N - O - Ö - P - R - S - Þ - T - U - Ü - V - Y - Z
Rüya Tabirleri
Rüya Tabiri Ara
 

Oluk
Arada bir iyilik yapan kimseye, ev hizmetlerini gören kimsese, elçi ya da vekile, kendine emanet edilen þeyi hakkýyla koruyan yahut emanetin hakkýný veren insana, Çörtenlerde biriken yaðmur sularýnýn oluklardan aktýðýný ve bu berrak sudan insanlarýn istiifade ettiðini görmek ucuzluk ve bolluða, hayýr ve berekete, Oluktan su aktýðýný görmek üzüntü ve kederden kurtulmaya, Oluktan bulanýk yahut pis kokulu su aktýðýný görmek yara, çýban, kabarcýk ve diðer cilt hastalýklarýna, Oluktan kan akmasý, insanlarýnkanýný akýtacak düþmana, Yaðmursuz bir havada çörtenden yahut bulun suyunu aþaðý indiren oluktan su aktýðýný görmek fitne ve anarþiye, bunun sonucu akacak kana; Kabe'nin üzerinde bulunan Altýnoluðun altýnda olduðunu ve üzerine bu oluktan berrak su döküldüðünü görmek ilahi rahmete, ümit ettiði þeyin meydana gelmesine delalet eder.

Sýkýntýlarýnýzdan ve dertlerinizden kurtulacaksýnýz demektir. Oluktan temiz su akmasý, iþlerinizde baþarý kazanacaksýnýz, bol para kazanacaksýnýz anlamýndadýr. Oluktan kirli su akmasý arkanýzdan size komplo kuran insanlarýn bulunduðunu haber verir.

Sýkýntýlarýnýzdan ve dertlerinizden kurtulacaksýnýz demektir. Oluktan temiz su akmasý, iþlerinizde baþarý kazanacaksýnýz, bol para kazanacaksýnýz anlamýndadýr. Oluktan kirli su akmasý arkanýzdan size komplo kuran insanlarýn bulunduðunu haber verir.

Rüyada yaðmur oluðu gelen ve gelecek olan paradýr.

Oluk ile ilgili rüyalar iki sekilde tabir olunur: Halk arasinda ün yapmis kimselerle arkadaslik yapmak, bol geçim. Yagmur yagmadigi halde oluktan su aktigini görmek, arkanizdan bir çok dedikodularin yapildigina, yagmurlu günlerde oluktan su aktigini görmek ise, o yere feyiz ve bereketin gelecegine isarettir. Oluktan su yerine kan, aktigini görmek, hayatinizda bazi firtinali anlar geçireceginize; yakinlarinizdan biri hakkinda kötü sözler duyacaginiza delalet eder. Oluklardan çamurlu sular aktigini görmek, mutlu bir hayata kavusacaginiza; çamurlu ve bulanik sularin aktigini görmek ise felaketli günler yasanacagina delildir. Bir baska rivayete görede: Rüyada oluk görmek, iyilik sahibi bir kimseye isarettir. Bir kimse rüyada bir takim oluklarin yagmursuz bir havada aktigini görse, fitnelere ve akan oluklarin sayisinca boyun vurulmaya isarettir. Bazen de oluklar ferahliga, üzüntü ve kederden kurtulmaya isarettir. Çünkü oluklardan suyun akmasiyla, halkin üzüntü ve kederi gider. Bazen oluklar, elçi ve vekile veya kendisine emniyet edilen seyde hiyanet etmeyerek herkese layikiyle hakkini veren emin bir kimseye isarettir. Eger oluklardan kan aksa, o sehir halkinin kanlarim akitacak düsmana isarettir. Eger oluklardan safi su aksa ve halk da ondan faydalansalar, ucuzluga v( bolluga ve emniyete; bulanik ve pis kokulu su akmasi ise hastaliklara vt sikintilara isarettir.

Rüyada oluk görmek; tanýnmýþ, sohbeti dinlenir bir kimse ile arkadaþ olacaðýnýza, yaðmur yaðmadýðý halde oluklardan su aktýðýný görmek; hakkýnýzda çok üzüleceðiniz kötü bir söz duyacaðýnýza, bazý yorumculara göre rüyada oluk görmek; sýkýntý ve üzüntülerden kurtulmaya, oluklardan kan aktýðýný görmek; oturduðunuz þehirde birinin öldürüleceðine, oluklardan kötü kokulu bulanýk bir suyun aktýðýný görmek; hastalýða, oluktan su içtiðini görmek; bir yerden elinize mal geçeceðine iþarettir.
    BlueSash.NET© 2001-2007