Giris Sayfan Yap
Favori Sayfan Yap
Tavsiye Et
   
Canli Tv Izle Kullanici Hesaplari Müzik Video Klip Sevgi Ask Eğlence msn Messenger Şifalı Bitkiler, Bitki Dünyası Ramazan Özel 1000 lerce Fıkra { Video } { Game-Oyun } Iletisim
Sevgi-Aþk
Astroloji
* Burçlar
(Günlük Burç Falý)
Rüya Tabirleri
 
  Rüya Tabirleri Sözlüðü
A - B - C - Ç - D - E - F - G - H - I - Ý - J - K - L - M - N - O - Ö - P - R - S - Þ - T - U - Ü - V - Y - Z
Rüya Tabirleri
Rüya Tabiri Ara
 

Okumak
Herhangi bir sayfa yahut kitap okuduðunu görmek bir mirasa eriþmeye, Sayfayý yahut yazýlý metni ters tarafýndan okumak üzerinde borç birikmesine; Okumasý güzel olan kimsenin kitap okumasý memuriyete tayin edilmeye Muktup okumak sevinçli habere, gazete okkumak gündelik sevinç ve kaygýlara, dergi okumak ilim ve irfan öðrenmeye, Okumasý düzgün olmayan birinin kendi amel defterini gayet rahat okuduðunu görmesi, - eðer okuduðu þey hayýr ise- kortuðundan emin olmaya, ihtiyaçlarýnýn tamamen gideceðine ve bundan sonra zengin olmasýna, Amel defteri okumak günahlardan tövbe etmeye, Yabancý dilden bir þey okumak ecnebi ülkeye gidenrek orada ses getirecek iþler baþarmaya, Bir kitabeyi, eski bir metni yahut bilinmeyen bir þeyi okuduðunu görmek gizli ilimlere, bekmedik yerden gelecek ihsan ve ikramlara, Ecnebi dillerinden bir kitabý yanlýþ okuduðunu görmek memleketine kavuþmaya, hasta ise bundan kurtulmaya; Kabir üzerine okuyan kimseyi görmek, söz dinlemez birine öðüt vermeye, hakký emredip batýldan sakýndýrmaya, Önemli bir tohlantý yahut hayýrlý bir vesileyle bir þey otuduðunu görmek güzel þöhrete ve itibar görmeye, Cenaze okoyucusu görmek riyakar kimseye, ikram ve iyilik ehli bir kimseye; Birinin kitap okuduðunu görmek, - kitabýn içeriðine göre- hastalýk yahut vesveseye, sevinç ve neþeye, okunan þeyin ifade ettiði hususlara meyletmeye delalet eder.

Rüyasýnda kitap okuyan kimse, çevrenizdeki insanlarý etkileyeceðinize iþaret eder. Ufak sorunlarý çok büyüttüðünüze de yorumlanýr. Gazete okumak, sýrlarýnýz saklayamadýðýnýza iþaret eder

Rüyasýnda kitap okuyan kimse, çevrenizdeki insanlarý etkileyeceðinize iþaret eder. Ufak sorunlarý çok büyüttüðünüze de yorumlanýr. Gazete okumak, sýrlarýnýz saklayamadýðýnýza iþaret eder.

Rüyada okuduðunuzu gördüyseniz, zor bir görev üstleneceðiniz, ihtiyacýnýz olduðunda yardýma koþacak dostlara sahip olacaðýnýz anlamýna gelir.

Rüyada birþeyler okumak, kiþinin hayýrlý bir iþ yapacaðýna ve güzel haberler duyacaðýna iþaret eder.

Rüyada kitap veya gazete veya dergi okudugunu görmek, sevinecek haberler alacagina delalet eder. Büyük boy kitap veya ansiklopedi okudugunu görmek, akilliliga ve bilgiye; el yazma kitap okumak ise, uzak bir akrabadan kalacak küçük çapta bir mirasa yorumlanir. Bir baska rivayete görede: Rüyada her hangi bir sey okumak, sevinçli haberlere isarettir. Uyanikken iyi okuma bilmeyen bir kimse, rüyada okudugunu görse, o kimsenin bundan sonra zenginlesecegine, bütün ihtiyaçlarina kavusacagina ve korktugundan zenginlesecegine, bütün ihtiyaçlarina kavusacagina ve korktugundan emin olacagina isarettir, sayet okudugu hayirsa. Okudugu ser ise, üzüntü, keder ve onlarla söhret bulmaya, borç ve diyet gibi seylere giriftar olmaya isarettir. Bir sayfa veya herhangi bir kitap okudugunu gören kimse, bir mirasa erisir. Sayfayi ters tarafindan okudugunu gören kimsenin, üzerinde borç birikir, Kitap okudugunu gören kimse, bir mirasa nail olur. Amel defterini okudugunu gören kimse, günahlarindan tövbe eder. Bir kimse güzel ve dogru bir sekilde yabanci bir kitabi okudugunu görse, o kimse bilmedigi bir devlete yolculuk eder ve orada meshur bir isi icra etmeye muvaffak olur. Yabanci bir kitabi yanlis okudugunu gören kimsenin, yabanci bir devletten kurtulmasina veya onun hastalanmasina ya da hastaligindan iyi olmasina isarettir.
    BlueSash.NET© 2001-2007