Giris Sayfan Yap
Favori Sayfan Yap
Tavsiye Et
   
Canli Tv Izle Kullanici Hesaplari Müzik Video Klip Sevgi Ask Eğlence msn Messenger Şifalı Bitkiler, Bitki Dünyası Ramazan Özel 1000 lerce Fıkra { Video } { Game-Oyun } Iletisim
Sevgi-Aþk
Astroloji
* Burçlar
(Günlük Burç Falý)
Rüya Tabirleri
 
  Rüya Tabirleri Sözlüðü
A - B - C - Ç - D - E - F - G - H - I - Ý - J - K - L - M - N - O - Ö - P - R - S - Þ - T - U - Ü - V - Y - Z
Rüya Tabirleri
Rüya Tabiri Ara
 

Okul
Yüksek mevkiye, ilim ve irfana, hürmet ve itibara; Bazen okul, uyulmasý gereken tüzük ve yönetmeliklere, yararsýz bilgiye, ezberciliðe ve iþsizliðe, dar geçime, hor ve hakir olmaya delalet eder. (Ayrýca Bakýnýz; Medrese.)

Rüyada okul görmek, kültür bakýmýndan yeni ve engin olanaklarla karþý karþýya kalacaðýnýza iþarettir.

Rüyada okul görmek, kültür bakýmýndan yeni ve engin olanaklarla karþý karþýya kalacaðýnýza yorumlanýr.Yetiþkin birinin okula gittiðini görmek kimsenin davranýþlarý hatalýdýr. Rüyada okul görmek öðreneceði yeni bilgiler sayesinde hayatýna yeni bir yön verir.

Rüyada okula gittiðinizi gördüyseniz, akademik kariyer yapacaðýnýz ve itibar sahibi olacaðýnýz anlamýna gelir.

Okul yaþýný geçmiþ kimseler için uyarýdýr. Kiþinin hayatýnda daha olgun davranmasý gerektiðini gösterir.

Rüyada okul görmek bilgi ile yorumlanir. Bir okulda okudugunu görmek, yakinda baslayacagi yeni bir is için gerekli bilgiyi almaya çalistigina isarettir. Okulda bir sinifta arkadaslari arasinda ders çalistigini görmek bulundugu isinde basarili olacagina ve halkin takdirini kazanacagina delalet eder. Bir baska rivayete görede: Rüyada okul görmek, iyilige, nizam ve intizama isarettir. Bazen de okul, çocuga isarettir. Rüyada okul görmek, perisanliga, dar geçime ve korkuya isarettir. Bazen de mektep yüksek bir mevkiye isarettir.

Okula gittiðini gören eðitim yaþýný geçmiþ kimsenin tutumu, hareketi yanlýþtýr. Öðreneceði yeni þeyler sayesinde yaþantýsýna yeni bir yön verir. Okula gidip sýkýlan hem sevinir hem de kazançlý çýkar.

Okula gittiðini gören eðitim yaþýný geçmiþ kimsenin tutumu, hareketi yanlýþtýr. Öðreneceði yeni þeyler sayesinde yaþantýsýna yeni bir yön verir. Okula gidip sýkýlan hem sevinir hem de kazançlý çýkar.
    BlueSash.NET© 2001-2007