Giris Sayfan Yap
Favori Sayfan Yap
Tavsiye Et
   
Canli Tv Izle Kullanici Hesaplari Müzik Video Klip Sevgi Ask Eğlence msn Messenger Şifalı Bitkiler, Bitki Dünyası Ramazan Özel 1000 lerce Fıkra { Video } { Game-Oyun } Iletisim
Sevgi-Ak
Astroloji
* Burlar
(Gnlk Bur Fal)
Rya Tabirleri
 
  Rya Tabirleri Szl
A - B - C - - D - E - F - G - H - I - - J - K - L - M - N - O - - P - R - S - - T - U - - V - Y - Z
Rya Tabirleri
Rya Tabiri Ara
 

Ok
Düþmana galip gelmeye, bir görev için gönderilen elçiye, bir kimseye yazýlan mektuba, Attýðý oku hedefe isabet ettirdiðini görmek, çocuk arzu ediyorsa, doðacak çocuðun erkek olmasýna; diðerlerini için iþtediði þeyin gerçekleþmesine, Elinde ok görmek gücee, mal yahut memuriyete, elinden çýkan okun kýrýlmasý, üzerine aldýðý iþlerde acze düþmeye, Kadýnýn ok görmesi kocasýna, Bir kadýnýn kendine doðru ok attýðýný görmek, o kadýnýn ok attýðý kimseyi sevmesine, onun da, bu kadýna gönül vermesine, Ok atmak, bir garazdan dolayý ýrz ve namus hakkýnda söz söylemeye ya da elçi ve vekil aracýlýðý ile bir iþin yerine getirilmesine, Halkýn üzerine ok attýðýný görmek, onlar hakkýnda kötü ve ylaramaz söz söylemeye, Ýki grup insanýn birbirlerine ok attýklarýný görmek,bu insanlar arasýnda bir ihtilaf bulunduðuna; hangi taraf attýðý oklarý isabet ettiriyorsa, o tarafýn davasýnda haklý, diðer tarafýn haksýz ve yanlýþ yolda olduklarýna; Kýlýftan ok çýkarmak rýzkýn artmasýna, erkek evlada; Ok kýlýfý almak yahut bulmak evlenmeye, bir ok kýlýfý verilmesi makam, mevki yahut dünyalýða, Ok mahfazasý düþmana galip gelmeye, þeref ve itibara, iþsiz kimse için mala, çocuða yahut söz söylemeye, Okçu görmek dini kurallara göre mal taksim etmeye; savaþa, kavga ve þiddete, üzüntüye;halka gammazlýk yapmalarýný isteyen casusa delalet eder. ( Ayrýca Bakýnýz; Kýn / Kýlýf, Yay.)

Rüyada görülen ok, bir hizmet için baþka memleketlere gönderilen elçilere, mektuba, düþmana karþý, kuvvete iþarettir.

Rüyada ok görmek, bir hizmet için baþka memleketlere gönderilen elçilere, mektuba, düþmana karþý, kuvvete yorumlanýr.

Ok,hayatýnýzda birtakým hoþ olaylarýn geliþeceðine iþarettir.Fakat ok eski veya kýrýksa, aþkda birtakým sorunlar yaþayacaðýnýz anlamýna gelir.

Güç, hayýrlý haber, iyiliktir. Kiþinin hayatta ilerleyeceðini gösterir.

Rüyada görülen ok, bir hizmet için baska memleketlere gönderilen elçilere, mektuba, düsmana karsi gösterilen basariya, kuvvete ve söze delalet eder. Oklarin kondugu çantayi görmek ise, büyük bir mevkie sahip olunacagina isarettir. Bir kimsenin üzerinde ok tasidigini görmesi, pek yakinda büyük bir söhrete ulasacagina ve halk arasinda itibar kazanacagina delalet eder. Okun yaya takilarak bir hedefe nisan alindigini veya aldigini gören, bir gençle evlenmege tesebbüs eder. Oku attigini veya atildigini gören kimse evlenir, Bir baska rivayete görede: Eger attigi ok nisana isabet etse, o kimsenin saltanatinda hükmü dogru, adaletli ve insafli olur. Eger attigi ok nisangaha isabet etmediyse, zalim olduguna ve idareciliginde kusur yaptigina isarettir. Eger rüya sahibi tüccar ise, ticaretinde zarar eder. Eger çocugu varsa, kendisine asi olur. Eger hanimi varsa, hanimi itaatkar olmaz. Eger yay kolaylikla egilirse, yukardakinin aksine tabir edilir. Eger yaydan oku atsa ve hedefe isabet etse, temenni ve arzu ettigi seye nail olur. Eger o kimse, takva sahibi ise, iyilikle emir ve emaneti sahibine teslim eder. Rüyada görülen ok, bir hizmet için gönderilen elçi veya mektuba veya düsmana galip gelmeye isarettir. Bir kadin rüyada içine ok ve yay konulan okdanin içinde basi asagi dönmüs bir oku görse, kocasi kendisinden döner. Rüyada görülen ok, düsmana galip gelip zafer kazanmaya da isarettir. Bazi tabirciler, bir kimse rüyada kendi elinde bir ok oldugunu görse, kimse bir memuriyet, kuvvet ve mala nail olur, dediler. Bir kadinin rüyz ok görmesi, o kadinin kocasina isarettir. Rüyada ok, ancak risale mektup içinde yazili olan kelimdere isarettir. Bir kimse rüyada kendisinin attigi okun hedefe isabet etmedigini görse, kimse maksadina kavusmak için birisini gönderir fakat bunu elde edemez. Ok atarak hedefe isabet ettirdigini gören kimse eger çocuk arzu ediyorsa, dogacak çocugu erkek olur.

Rüyada ok görmek; aþýk olup evlenmeye, önemli bir meseleyi çözüme kavuþturmak için birisinin yanýnda görev almaya, yaydan çýkan okun kýrýlmasý; iþinizde baþarý saðlayamayacaðýnýza, oku hedefe atýp tutturduðunuzu görmek; çocuk özleminiz varsa bu isreðinizin gerçekleþeceðine iþarettir.
    BlueSash.NET 2001-2007