Giris Sayfan Yap
Favori Sayfan Yap
Tavsiye Et
   
Canli Tv Izle Kullanici Hesaplari Müzik Video Klip Sevgi Ask Eğlence msn Messenger Şifalı Bitkiler, Bitki Dünyası Ramazan Özel 1000 lerce Fıkra { Video } { Game-Oyun } Iletisim
Sevgi-Aþk
Astroloji
* Burçlar
(Günlük Burç Falý)
Rüya Tabirleri
 
  Rüya Tabirleri Sözlüðü
A - B - C - Ç - D - E - F - G - H - I - Ý - J - K - L - M - N - O - Ö - P - R - S - Þ - T - U - Ü - V - Y - Z
Rüya Tabirleri
Rüya Tabiri Ara
 

Oðlak
Boðazlanmýþ oðlak görmek çocuk ölümüne, Oðlak ve kuzu boðazlamak yahut onlara binmek çocuklarla oyun oynamaya ve eðlenmeye, Oðlak eti çocuk tarafýndan gelecek az mala delalet eder. ( Daha geniþ bilgi için Bakýnýz; Keçi.)

Rüyada oðlak görmek , erkek çocuðuna iþarettir. Oðlaðýn kesildiðini görmek veya yemek kendisinin veya akrabasýnýn bir erkek çocuðunun ölmesine; oðlaðý baðýþladýðýný görmesi onun mübarek bir çocuðu olacaðýna; bir takým oðlaklar görmesi ise sýkýntýsýnýn olacaðýna fakat bu sýkýntý sonunda istediðinin olacaðýna iþarettir.

Oðlak görmek, erkek çocuða yorumlanýr. Oðlaðýn kesildiðini görmek veya yemek kendisinin veya akrabasýnýn bir erkek çocuðunun öleceðine iþarettir.

Oðlak burcundan birini iþaret ediyor olabilir.

Rüyada oglak görmek, erkek çocugunuzun aile adini sürdürecegine ve soyunuzun devamina delalet eder. Oglak kesmek hayirli degildir. Oglak eti yemek hastaliga isarettir. Kendisine bir oglak hediye edildigini görenin bir erkek çocugu olur. Kendisinin bir baskasina bir oglak hediye ettigini görmek, o kimse ile bir akrabalik kuracagina delalet eder. Bir baska rivayete görede: Rüyada oglak, çocuktur. Bundan dolayi, bogazlanmis oglak görenin çocugu ölür. Bir oglaga sahip oldugunu görenin bir çocugu olur. Yemek için oglagi bogazladigini gören kimse çocugu yüzünden mala nail olur, yahut eline cüzî bir mal geçer. Baskalarina yedirmek maksadiyle oglagi bogazladigini görenin, aile ve yakinlarindan bazilarinin çocugu ölür. Oglak veya bir kuzu bogazladigini veya onlara bindigini gören kimse çocuklarla oynar ve eglenir. Oglak eti yediginl gören, bir çocuktan az bir mal elde eder.

Rüyasýnda oðlak gören kimsenin karþýsýna oðlak burcunda doðmuþ biri çýkabilir.

Rüyada oðlak görmek; evliler için çocuk sahibi olmaya, kesilmiþ oðlak görmek; sizin yada tanýdýklarýnýzdan birinin çocuðunun öleceðine iþarettir.
    BlueSash.NET© 2001-2007