Giris Sayfan Yap
Favori Sayfan Yap
Tavsiye Et
   
Canli Tv Izle Kullanici Hesaplari Müzik Video Klip Sevgi Ask Eğlence msn Messenger Şifalı Bitkiler, Bitki Dünyası Ramazan Özel 1000 lerce Fıkra { Video } { Game-Oyun } Iletisim
Sevgi-Aþk
Astroloji
* Burçlar
(Günlük Burç Falý)
Rüya Tabirleri
 
  Rüya Tabirleri Sözlüðü
A - B - C - Ç - D - E - F - G - H - I - Ý - J - K - L - M - N - O - Ö - P - R - S - Þ - T - U - Ü - V - Y - Z
Rüya Tabirleri
Rüya Tabiri Ara
 

Oba
Kendini büyük bir çadýrýn içinde görmek devlet ve saltanata; iþ ve arzusunun büyüklüðüne, Obasý olduðunu yahut onun altýnda olduðunu görmek büyük bir nimetle nimetlenmeye, þehid kabirlerini ziyaret etmeye, þehid olarak dünyadan göçmeye; Tanýnmayan oba, bbeyaz ve yeþil renkte ise, ibadet ederek yüksek dereceler elde etmeye, Beyt- i Makdis'i ( Mescid-i Aksa'yý) ziyaret etmeye delalet eder. (Ayrýca Bakýnýz; Çadýr, Otað.)

Rüyanýzda bir ýrmak kýyýsýnda ve yeþillikler içerisinde kurulmuþ bir oba görürseniz, bu sonsuz bir sevince ulaþacaðýnýzý ve kendinizi çok mutlu hissedeceðinizi gösterir.

Rüyada bir ýrmak kýyýsýnda ve yeþillikler içerisinde kurulmuþ bir oba görmek büyük bir mutluluða ereceðinize yorumlanýr.

Rüyanizda bir oba görmeniz sonsuz bir sevince delalet eder. Yesillikler içinde kurulan bir obayi görmek sevinç ve mutluluga isarettir. Bir baska rivayete görede: Rüyada bir kimsenin bir yerde kurulmus oba gönnesi, sevince, müjdeye ve ferahliga isarettir.
    BlueSash.NET© 2001-2007