Giris Sayfan Yap
Favori Sayfan Yap
Tavsiye Et
   
Canli Tv Izle Kullanici Hesaplari Müzik Video Klip Sevgi Ask Eğlence msn Messenger Şifalı Bitkiler, Bitki Dünyası Ramazan Özel 1000 lerce Fıkra { Video } { Game-Oyun } Iletisim
Sevgi-Aþk
Astroloji
* Burçlar
(Günlük Burç Falý)
Rüya Tabirleri
 
  Rüya Tabirleri Sözlüðü
A - B - C - Ç - D - E - F - G - H - I - Ý - J - K - L - M - N - O - Ö - P - R - S - Þ - T - U - Ü - V - Y - Z
Rüya Tabirleri
Rüya Tabiri Ara
 

Kalbur
Þeref ve itibara, ilim ve irfana; hakla batýlý, iyi ile kötüyü birbirinden ayýrmaya, nitelikli ve seviyeli insanlarý yýðýnlar içinden seçmeye; sarrafa, kal (söz)le yetinmeyip hal ehli olmaya, Kendine bir þey vaat edildiði halde, vaat edilen þeyin yerine kalbur verildiðini görmek, söz veren kimsenin sözünden caymasýna, Kalbur yahut elekle bir þeyi elediðini görmek hak ile batýlý birbirinden ayýrmaya delalet eder.

Çevrenizdeki insanlarýn yardýmýyla içinde bulunduðunuz zorluklardan kurtulacaksýnýz demektir. Rüyada kalbur almak anlayýþlý biriyle evleneceðine yorumlanýr.

Çevrenizdeki insanlarýn yardýmýyla içinde bulunduðunuz zorluklardan kurtulacaksýnýz demektir. Rüyada kalbur almak anlayýþlý biriyle evleneceðine yorumlanýr.

Sözünü esirgemeyen, iyi niyetli, yardýmsever, mert dost anlamýna gelir.

Rüyada kalbur iyiyi ve kötüyü ayirt etmekle yo-rumlanir. Rüyada kalbur görmek, iyiyi kötüden ayirmaya, hakla batilin farklarini bulmaya delildir. Kalbur görmek, söz ve isi birbi-rinden ayiran, birini digerine üstün alan, kazanç ve ticaretinde ol-gun ve namuslu davranan bir kisiye isarettir. Salimi'ye göre: kalbur görmek, her seyi iyi düsünen bir erkek-le tabir olunur. Bir rivayete göre iyiyi kötüden ayiran bir kisidir. Bir baska görüse göre de dikkatli bir hizmetçi, sadik bir estir. Bir sey kalburladigini gören, halka yarayan bir is yapar. Kendi için bir sey kalburladigini görmek, hayir ve menfaate ulasacagina delalet eder. Cabir'ül Magribi ye göre: rüyada kalbur görmek dört sekilde tabir olunur: iyi ve çaliskan bir hizmetçi, iyi kalpli dost, itaatli talebe, zeki arkadas. Bir baska rivayete görede: Rüyada kalbur görmek, ilme. Iyiyi kötüden; hakki batildan ayirmaya ayirmaga, izzet ve rütbeye isarettir. Kalbur, sarrafa, söz ve isi birbirinden ayiran ve tercih eden kazanç ve ticaretinde takva sahibi bir kimseye isarettir.
    BlueSash.NET© 2001-2007