Giris Sayfan Yap
Favori Sayfan Yap
Tavsiye Et
   
Canli Tv Izle Kullanici Hesaplari Müzik Video Klip Sevgi Ask Eğlence msn Messenger Şifalı Bitkiler, Bitki Dünyası Ramazan Özel 1000 lerce Fıkra { Video } { Game-Oyun } Iletisim
Sevgi-Aþk
Astroloji
* Burçlar
(Günlük Burç Falý)
Rüya Tabirleri
 
  Rüya Tabirleri Sözlüðü
A - B - C - Ç - D - E - F - G - H - I - Ý - J - K - L - M - N - O - Ö - P - R - S - Þ - T - U - Ü - V - Y - Z
Rüya Tabirleri
Rüya Tabiri Ara
 

Hurma
Yaðmura, Kur'an-ý Kerim okumaya, ilim öðrenmeye, dine faydalý iþler yapmaya, helal ve güzel rýzka, Hurma yemek mala, mevsiminde hurma devþirmek iyi meziyetleri olan bir kadýnla evlenmeye, zahmetsiz olarak elde edilecek dünyalýða, imanýn tadýna varmaya vee dünyalýða, Ham hurma görmek suya muhtaç olanýn su bulmasýna; bu hurma kýzýl ise kanýn, sarý ise safranýn galebesine, Hacc mevsiminde hurma yediðini yahut ikram edildiðini görmek hacca gitmeye, Kuru bir hurma aðacýndan üzerine hurma düþmesi ikiyüzlü birinden ilim öðrenmeye, Mevsiminde taze hurma görmek bayýndýr bir þehirde memuriyete, mevsimi dýþýnda görmek hastalanmaya, Hurma aðacýný silkerek üzerine hurma dökülmesi sýkýntý ve kederden kurtulmaya, Hurmanýn çekirdeðini çýkarmak çocuðun olmasýna, Hurmasalkýný aile fertlerinin bir araya gelmesine yahut bereketli kazanca, Hurma satýcýsý sünneti bilen ve onu yaþayan kimseye, biriktirilmiþ mala, Sarhoþ etmeyen hurma þarabý ve hurma yaðý alýnteriyle kazanýlan mala delalet eder.

Hurma görmek veya yemek bolluk ve bereketin iþaretidir.

Rüyada hurma almak ve yemek, helal kazanca, kuru hurma hastalýklarýn derman bulacaðýna ve eðlenceli zaman geçirmek anlamýna gelir.

Rüyada hurma görmek ya da yemek, bolluðun ve bereketin iþaretidir.

Büyük kýsmet, bolluk, para, zenginliktir. Kiþinin kýsmetinin açýlacaðý anlamýna da gelir.

Rüyada görülen hurma, gören için yagmurdur. Hurma yedigini görmek, sirf kendisi için olup baskasinin hissesi bulunmayan riziktir. Bazen hurma yemek, Kur'an okumaga ve dinine fayda verecek bir seyle tabir edilir. Defnedilmis hurma, biriktirilmis maldir. Dagilmis ve saçilmis hurma, devamli olmayan paradir. Rüyada kendisine hurma getirildigini görse, makam ve rütbe sahibi kimseler tarafindan eline mal geçecegine isaret eder. Kuru bir hurma agacindan, üzerine hurma düstügünü gören kimse, münafik bir kimseden ilim ögrenir. Üzerine hurma düsüren kimse sikinti ve kederli ise ferahlar. Bir kimse hurma alip içerisinden çekirdegim çikardigini görse, o kimsenin bir çocugu olur. Bir kimse hurma agacindan siyah bir üzüm kopardigini görse, çocugu olur. Hurma, helal ve güzel rizikla da tabir edilir. Bir kimse güzel bir hurma yedigini görse, iyi bir söz isitir ve büyük menfaata isarettir. Hurma gömdügünü gören kimse, hazineden yahut yetim malindan mala sahip olur. Yahut mal biriktirir ve o mali gizler. Bir kimse bir hurmayi emip baskasina verdigi ve alanin da emdigini görmesi, kendisini diger kimseye bilinen cüz'i ber seyde ortak olmasidir. Rüyada hurma yedigini gören, imanin tatliligini bulur. Hurmayi yanp çekirdegim çikaran kimsenin bir çocugu olur.

Hurma görmek ya da yemek, bolluðun, bereketin simgesidir.

Hurma görmek ya da yemek, bolluðun, bereketin simgesidir.
    BlueSash.NET© 2001-2007