Giris Sayfan Yap
Favori Sayfan Yap
Tavsiye Et
   
Canli Tv Izle Kullanici Hesaplari Müzik Video Klip Sevgi Ask Eğlence msn Messenger Şifalı Bitkiler, Bitki Dünyası Ramazan Özel 1000 lerce Fıkra { Video } { Game-Oyun } Iletisim
Sevgi-Aþk
Astroloji
* Burçlar
(Günlük Burç Falý)
Rüya Tabirleri
 
  Rüya Tabirleri Sözlüðü
A - B - C - Ç - D - E - F - G - H - I - Ý - J - K - L - M - N - O - Ö - P - R - S - Þ - T - U - Ü - V - Y - Z
Rüya Tabirleri
Rüya Tabiri Ara
 

Hava
Ayaklarý yerden kesik vaziyette havada dikilmek geçici olarak þeref ve makam sahibi olmaya, Havada olduðunu görmek yolculuða, bir iþi yapmakta gösterilen kararsýzlýða, Havadan yere düþmek iþ ve meslekte gerilemeye yahut üzüntüde olanýn bundan kurtulmasýnna, Hava insanýn nefsine, büyüklenmeye, Yerle gök arasýnda, ayakta dikilerek irticalen konuþtuðunu görmek þeref ve nimete, Havanýn açýlmasý sevinç ve mutluluða, kararmasý üzüntü ve kedere, Gündüzün havanýn ansýzýn kararmasý orada meyadan gelecek sýkýntýlý bir duruma, Havanýn yavaþ yavaþ karamasý yaðmur yaðmasýna, Havaya yükselmek, uçmak yahut bir araçla yukarý çýkmak manevi rütbeye delalet eder.

Hava açýk ve güneþliyse, þansýnýz artacak demektir. Hava parçalý bulutluysa duygusal hayatýnýzda baþarýlý olacaksýnýz. Eðer hava kapalý ve iç karartýcýysa, þanssýzlýk ve hastalýk peþinizdedir.

Hava açýk ve güneþliyse, þansýnýz artacak; eðer hava kapalý ve iç karartýcýysa, þanssýzlýk ve hastalýk peþinizi bir süre býrakmayacak.

Saðlýk, mutluluk, temiz, rahatlýk olarak yorumlanýr.

Sakin ve güzel bir yaz havasi görmek, günlerinizin nese içinde ve mutlu geçecegine, bulutlu bir sonbahar havasi, si-kintili ve hüzünlü günler yasayacaginiza, soguk ve firtinali bir kis havasi ise, çok yorgun ve acili günler geçireceginize isarettir. Ken-dinizi havada boslukta görmek islerinizin bozulacagina, bosluk-tan yere düstügünüzü görmek, bütün sermayenizi kaybedeceginize delalet eder. Kendinizi yerle gök arasinda hava üzerinde duru-yor görmek, isleriniz hususunda sasirdiginiza ve ne yapacaginizi bilmediginize delalet eder. Bir baska rivayete görede: Rüyada havada bulundugunu gören kimse, seref ve güç elde eder. Ancak o kimsenin bu hali devam etmez. Eger bu rüyayi gören kimse yalanci ve kibirli ise onun rüyasi batildir. Rüyada, havada yürildügünü gören kimse büyük bir serefe ve helal mala isarettir. Rüyada yerle gök arasinda bulundugunu gören kimsenin, kalben mesgul olmasina ve ne yapacagina bilmemesine isaret eder. Rüyada havadan düstügünü gören kimse, rütbe, makam ve söhretinden düser. Eger o kimsenin rütbe, makam ve söhreti yoksa, ümit ettigi seyden ümidini keser ve ondan mahrum olur. Bazi tabirciler, üzüntü ve kederli olan bir kimse, rüyada havadan düsse Allah (C.C.) onu üzüntü ve kederden kurtarir. Rüyada havada oturdugunu gören kimsenin din ve islerinde kötü yolda ve kibirli oldugu manasi çikar. Rüyada havada ev yaptigini veya çadir kurdugunu yahut bir hayvana bindigini veya bunlara benzer seyler yaptigini gören kimse, hasta ise veya yaninda bir hasta varsa onun ölümüne isaret eder. Rüyada havada uçmak deniz veya karada yolculuk yapmaga isaret eder. Eger havada kanatla uçarsa, rüya sahibi için en kuvvetli ve çok açik olan seye isaret eder. Bir kimse yalniz olarak havayi gökyüzü görünmeyecek derecede karanlik görse, amiri ile arasi açilir. Amiri yoksa gözleri kör olur.
    BlueSash.NET© 2001-2007