Giris Sayfan Yap
Favori Sayfan Yap
Tavsiye Et
   
Canli Tv Izle Kullanici Hesaplari Müzik Video Klip Sevgi Ask Eğlence msn Messenger Şifalı Bitkiler, Bitki Dünyası Ramazan Özel 1000 lerce Fıkra { Video } { Game-Oyun } Iletisim
Sevgi-Aþk
Astroloji
* Burçlar
(Günlük Burç Falý)
Rüya Tabirleri
 
  Rüya Tabirleri Sözlüðü
A - B - C - Ç - D - E - F - G - H - I - Ý - J - K - L - M - N - O - Ö - P - R - S - Þ - T - U - Ü - V - Y - Z
Rüya Tabirleri
Rüya Tabiri Ara
 

Hasýr
Dost ve arkadaþ meclisine; Hasýrýn üzerine oturmak bir iþten dolayý piþmanlýk duymaya, Sade ve mütevazi bir hayat sürmeye ve alýn teri ve el emeði ile geçinmeye, Hasýrcý, mühendise, ressama, döþemeci yahut dokumacýya, nikah kýyan kimseye delalet eder. Haasýr, döþek gibidir; Bakýnýz; Döþek.

Kiþinin sýkýntýdan kurtulacaðýna iþaret eder. Hasýrýn rengine göre de yorumlanýr.

Rüyasinda bir hasirin üzerinde oturdugunu gö-ren, yaptigi bir kötülükten dolayi pisman olarak üzüntü duyar. Bir hasira sarildigini gören, kendinden baskasini düsünmez. Bazi yo-rumcular diyorlar ki: Hasir üzerinde oturdugunu gören kimse hapse girer. Bir hasir satin aldigini gören ibadet için camilerden çikmaz, bütün saatlerini namaz ve niyazla geçirir. Rüyada yeni dokunmus hasir görmek esle tabir olunur. Bir ye-ni hasir alarak üzerinde oturdugunu gören kimse, bir kadinla ev-lenir. Eski hasir görmek fakirlikten kurtulacagina isarettir. Eski fakat temiz bir hasir üzerinde yattigini veya oturdugunu gören, fa-kirlikten kurtulur. Hasirinin çalindigini gören, karisini kaybeder. Hasirinin yandigini gören karisinin öldügünü veya elindeki fay-dali bir isinin elinden gittigini veya ibadetini terk etmege meylet-tigini görür. Caferi Sadik (RA) rüyada hasir görmeyi üç sekilde tabir buyurmustur: Kanaat sahibi bir es, az menfaat, pismanlik. Bir baska rivayete görede: Rüyada hasir üzerinde oturdugunu gören kimse yaptigi isten pismanlik duyar. Hasira büründügünü gören kimse bir sebepten dolayi sikilir yahut sidik yolunda tutukluk meydana gelir.
    BlueSash.NET© 2001-2007